ty brdo, tyhle kola se me libili, ale asi jen do ty doby nez jsem videl ty fotky, nevim jestli je to tema pneumatikama nebo jestli jsou tak skaredy kola, ale tohle mit na aute tak se rozbrecim :'(billy píše:tak se jikni ještě sem nic nezaručuji nevím kolik je tak normalní cena http://auto.bazos.cz/inzerat/2925003/Ko ... CH-KOL.php možna ti to k něčemu bude jestli ne tak boužel
Problém s ALU disky
Re: Problém s ALU disky
- Reklama
Píšu to tam aj vo FAQ, obrázky sú len ilustračné. Tzn., keď ti to kolo vyhodilo ako 4-dierové, vedia ho dodať v 4x100 aj keď je na foto 5 dier.zEjn píše:Okej, diky A jeste je me divny, ze na jakymkoliv konfiguratoru si zadam kola, na 5dv. astru, 2001, srouby 4x100 tak me vyjedou kola s peti a ctyrma sroubama naraz :-/ pritom chcu jen 4 dirovy... viz. elektrony.cz a jim podobny, to sem nepobral...
aha, to me nenapadlomexxo píše:Píšu to tam aj vo FAQ, obrázky sú len ilustračné. Tzn., keď ti to kolo vyhodilo ako 4-dierové, vedia ho dodať v 4x100 aj keď je na foto 5 dier.
dik za echo, uz se me ozval tady jeden astar co ma moznost kola sehnat nekde jinde a za dobry ceny tak uvidime
- tomis16V
- Kontaktovat uživatele:
zdarec všem........ tak už mám konečně kola na autě 17" 7.5 5x112 ET 35 pneu 205/40 17" spoužití plovoucích šroubu! mám na autě ted už i sport pružiny -4,-4 brzdy v barvě new destičky atd.... sice mě trošku vypinkaly zadní brzdové desky trošku stím byl porod !!!!!!! ale vše sem zvlád a doufám že ty kola budu sundávat nejdřív tak v listopadu jak budu přezouvat na zimní.....
přikládám foto aby ste to mohli taky skounout jak to vypadá--na fotce je snížen jen předek -4 zadek je zatím serie (nestih jsem dnes udělat foto)
jinak moc diky všem za rady kteří pomohli objasnit ruzné témata které se tady řešily.......!!!!
přikládám foto aby ste to mohli taky skounout jak to vypadá--na fotce je snížen jen předek -4 zadek je zatím serie (nestih jsem dnes udělat foto)
jinak moc diky všem za rady kteří pomohli objasnit ruzné témata které se tady řešily.......!!!!
Opel Astra G 1.8 16V