svíčky
- Reklama
Re: svíčky
zdravím,v rubrice ůdržba,je psáno,bud 4 roky provozu,nebo po ujetí 60 000km,já je tedy měnil již nyní 50 000,ještě jsem nemusel,ale auták je z 99 roku,svíčky,asi to co píšou,BOSCH,CHAMPION,já nechal dát CHAMPIONKY,jinak cena se pohybuje do 130 kč.za kus.blixoa píše:jaké svíčky dávate do benzinových 16v 1,6. po kolika km a kolik stojí.
dík
zdravím,máš opět pravdu,jsem to popletl,až ráno jsem koukal do kastlíku co tam dávali,tak championky,vyndali,dali tam boschky,hmmm,tak to jsem se nechal napálit,jsem zvědav co vydržají,tu cenu jsem hádal,dělalo se toho vícero,měnila se ta ta brzdová trubka,vzducháč,vlnovec výfuku,tak jsem platil dardu,ale to se holt muší,se nedá nic dělati,ty tvoje svíčky jsou lepšejší?tos tam již měl,nebo to bylo tvé přání?taky bych rád věděl co je lepší.M&R píše:Jo? Já mám Championky s třema ocáskama a stály mně kolem litru. To je pokud dobře počítám 250,- za jednu...
Hele, lepší, bo horší, to fakt nevím, to by byl těžce subjektivní názor. Prostě dělal jsem to u hodně dobrýho známýho v servisu (bývalý automobilový závodník a dost úspěšný) a ten mi řekl ať tam dám tyhle, tak jsem je tam dal. Motor šlape jak hodinky, chytá okamžitě. Takže jsem spokojenej a pohoda, dál to neřeším
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
pěkný víkend,no já žádný problém taky nevidím,snad ty boschky nebudou až tak špatný,ale brouka jsi nasadil,pak taky ty championky tam byly,asi nemá smysl to již měnit,zatím to tak nechám,máš to holt lépe zajištěné,máš kolem schopné poradce,to se hodí,tak zatím zdarec,pěkný klidný víkend.M&R píše:Hele, lepší, bo horší, to fakt nevím, to by byl těžce subjektivní názor. Prostě dělal jsem to u hodně dobrýho známýho v servisu (bývalý automobilový závodník a dost úspěšný) a ten mi řekl ať tam dám tyhle, tak jsem je tam dal. Motor šlape jak hodinky, chytá okamžitě. Takže jsem spokojenej a pohoda, dál to neřeším
kurna,opět tradičně jsem se nepřihlásil,to je hrůzaAnonymous píše:pěkný víkend,no já žádný problém taky nevidím,snad ty boschky nebudou až tak špatný,ale brouka jsi nasadil,pak taky ty championky tam byly,asi nemá smysl to již měnit,zatím to tak nechám,máš to holt lépe zajištěné,máš kolem schopné poradce,to se hodí,tak zatím zdarec,pěkný klidný víkend.M&R píše:Hele, lepší, bo horší, to fakt nevím, to by byl těžce subjektivní názor. Prostě dělal jsem to u hodně dobrýho známýho v servisu (bývalý automobilový závodník a dost úspěšný) a ten mi řekl ať tam dám tyhle, tak jsem je tam dal. Motor šlape jak hodinky, chytá okamžitě. Takže jsem spokojenej a pohoda, dál to neřeším
-
- Kontaktovat uživatele: