odleha gumovy lem
odleha gumovy lem
Ahoj kluci,mam dotaz.vzdycky,kdyz zacne mrznout tak se mi na zadnim okne zacne odchlipat kolem okna ten spodni gumovy lem,vytvari se na nem takove osklive vlny,kdyz se otepli tak to je trochu lepsi.skousel jsem to i prilepit silikonem,ale nic.nedela to taky nekomu a popripade co s tim?
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: odleha gumovy lem
vyměnit? 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mě to dělá i po dešti, uschne a je to v pohoděbany píše:Ahoj kluci,mam dotaz.vzdycky,kdyz zacne mrznout tak se mi na zadnim okne zacne odchlipat kolem okna ten spodni gumovy lem,vytvari se na nem takove osklive vlny,kdyz se otepli tak to je trochu lepsi.skousel jsem to i prilepit silikonem,ale nic.nedela to taky nekomu a popripade co s tim?
myslím si že je to prostě zub času

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Asi tak.genius0011 píše: myslím si že je to prostě zub času

no to asi bude,uz neni nejmladsi
a nevite,zda se to da nekde sehnat,v autosklech mi rekly,ze by se muselo kvuli tomu vyndat cely okno,aby tam mohly dat tu gumu a to jeste nakou univerzal,ze se to pry nevyplati,ja vim,ze na funkci to vliv nema,ale vypada to osklive
skusim ji nekde sehnat

Mám ten sám problém ale u zadního bočního skla. To těsnění je skroucené a vypadá to jako by mi někdo lezl do auta nevím co stým a prosím o radu kde se to da sehnat na Ostravsku. Jen ne prosím v oplu to jsou vydřiduši
děkuji za každou radu.

OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011