ABS
- Reklama
Re: ABS
Kontox tiekol potokom, tak zatial to fachčí, nechcem zakríknuť, keď sa sa to zase po**rie dam vedieť. Čavte !Eddy píše:Díky, za príspevky aj ja skusím ten KONTOX a dám vedieť či pomohol. Čaute !
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
-
Ahoj,
ja riešim v súčasnosti ten istý problém. Môžeš povedať, ktoré kontakty si ošetril tým sprejom? ja som prestriekal iba kontakty nad kotúčmi a nejak mi to nepomáha..... sú dni, ked je všetko OK, a zrazu sa mi rozsvieti kontrolka z ničoho nič....už aj vtedy ked len zatrúbim na klaksón. Spozoroval som aj to, že stojím na križovatke a zabliká mi TC a ručička na tachometri sa rozkolíše Môžeš mi nejak poradiť????
ja riešim v súčasnosti ten istý problém. Môžeš povedať, ktoré kontakty si ošetril tým sprejom? ja som prestriekal iba kontakty nad kotúčmi a nejak mi to nepomáha..... sú dni, ked je všetko OK, a zrazu sa mi rozsvieti kontrolka z ničoho nič....už aj vtedy ked len zatrúbim na klaksón. Spozoroval som aj to, že stojím na križovatke a zabliká mi TC a ručička na tachometri sa rozkolíše Môžeš mi nejak poradiť????
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
Vraj to blbne aj vtedy keď je stará, slabá baterka a kolíše napetie, ja som dal novú a tiež to pomohlo Čaves .Gabrihell píše:Ahoj,
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99