Nefunkční displej s počítadlem kilometrů
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční displej s počítadlem kilometrů
jj. odpoj na chvíli baterku..... (pozor na paměti rádia a oken)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
tak jsem to dělal s kolegou a asi za 2 hodiny jsme to měli no , ale byla to fuška ty šrouby ve výstupech ventilátoru lahoda tak čus.Mike.S píše:není to zase tak hrozné, já už jsem ji měl taky dole, loni jsem si dával rámečky kolem budíků a měl jsem to za cca 4,5 hoďky hotové i s uklizeným nářadím
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
no jak jsem vypojil baterku tak to pak zas naskocilo ale cca po 300km se to zas ztratilo mozna je tam nejaky spatny kontakt tak jak budu delat podsviceni tak se na to podivam.
ShaKe píše:no jak jsem vypojil baterku tak to pak zas naskocilo ale cca po 300km se to zas ztratilo mozna je tam nejaky spatny kontakt tak jak budu delat podsviceni tak se na to podivam.
Mam stejny problem dneska pri nastartovani vozu se mi denni pocitadlo ukazuje normalne ale celkovy pocet km mi to neukazuje pouze -------- vubec nevim cim to muze bejt xD
S tím vypadáváním celkového stavu kilometrů mám také problémy. Baterka se nemusí odpojovat. Stačí na chvíli vytáhnout pojistku, která je v pojistkové skříňce u motoru (60A, druhá shora).
Potřeboval bych poradit. Přestalo mi fungovat podsvícení celé palubky a ovladačů na ventilaci. Žárovky jsem zkontroloval ta jsou v pořádku, ovladač intenzity podsvětlení taky. Jediné so jsem nezkontroloval je multimetr, kde ho najdu? Je u pojistek v interiéru? Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Díky
Potřeboval bych poradit. Přestalo mi fungovat podsvícení celé palubky a ovladačů na ventilaci. Žárovky jsem zkontroloval ta jsou v pořádku, ovladač intenzity podsvětlení taky. Jediné so jsem nezkontroloval je multimetr, kde ho najdu? Je u pojistek v interiéru? Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Díky
tak mně taky naskočily ------ misto km. Kde najdu tu 60ku pojistku nemá někdo obr. nestačilo by jen vytáhnout pojistku od budiku a palubáku 13ku ?
ex Astra G X16XEL
- vasekpetr1
Jestli ti ten obrázek pomůže:
A pořadí pojistek je na spodní straně krytu:
Ale nějak mi nesedí to "druhá shora" - s tou druhou shora by měla být souvislost s F2.22 pro přístrojovku - podle schematu bych to viděl i na F3, čili třetí pro F3.13.A pořadí pojistek je na spodní straně krytu:
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
dík vasekpetr1 přesně to jsem potřeboval. Stačilo opravdu jen vytáhnout tu druhou 60ku a už to funguje. Rádio si kod pamatuje.
ex Astra G X16XEL