Ja dnes u nas v Usti videl MP hlidat za bukem a to i se 2 slecnama s fotoaparatem, hlidali asi lidi co jedou na cervenou a nemaj zapnuty svetla, no v pondeli si koupim mistni platek treba tam nekdo znamej bude vyfoceny
milosh píše:Ja dnes u nas v Usti videl MP hlidat za bukem a to i se 2 slecnama s fotoaparatem, hlidali asi lidi co jedou na cervenou a nemaj zapnuty svetla, no v pondeli si koupim mistni platek treba tam nekdo znamej bude vyfoceny
No dneská v rádiu už říkali první oběť bodového systému.... Jel údajně víc jak 50km/h a za to dostal prej body a 2000kč pokutu...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Vojta: njo rikali ze tachometr si mas prej nechat seridit nevim no...
jinac kamos uz taky dostal dva body... za rychlost misto 50 jel 58 a este litr... jak to tak vidim do roka nikdo nema ridicak...
milosh píše:No hlavne staci kdyz pojedes 51km a uz ses v pr... neni zadna tolerance
Na idnes vcera psali, ze moderni laserove radary maji toleranci 3km/h http://auto.idnes.cz/policie-prezbrojuj ... tomoto_fdv . Jinak tomtom funguje, ale ta ikona rychlosti je docela mala . Na hlidani rychlosti se jakztakz osvecil IGO, ten te hlasem upozorni, ze jsi prekrocil rychlost - rychlost a pripadnou toleranci si nastavujes sam.
Vojta píše:a jak máš dosáhnout jet přesně 50 když tachometry nemusej bejt přesný, resp sou tak +/- 10%
Taky to nechápu.... celé roky to mají nastavené na 60km/h, takže když si jel skoro 60, tak tě ještě nestavili.... A teď nějaký keken vymyslí toto a odchylka v tachometrech jde pryč... prostě si jezdi s digitálním tachometrem, nebo nejezdi vubec, asi tak....
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
manli2 píše:hmm dneska najeto 100km a kde nic tu nic.... jen se jelo nějak pomalejcx
njo to vypadalo jak ve zpomalenym filmu.... vzhledem k tomu ze z davle do Stechovic zapomneli znacku 30tky tak... sem na chatu misto 45minut jela hodku a pul
manli2 píše:hmm dneska najeto 100km a kde nic tu nic.... jen se jelo nějak pomalejcx
njo to vypadalo jak ve zpomalenym filmu.... vzhledem k tomu ze z davle do Stechovic zapomneli znacku 30tky tak... sem na chatu misto 45minut jela hodku a pul
sorry ze jsem zalozil stejny tema.. nevsiml jsem si ze uz tu jedno je..
me chtli prejel jsem plnou caru a dostal brozuru jak uz jsem psal..
No ja sem projel kolem pevnyho radaru 47 misto 40 ... zacinam se bat ze mi prijde dopis s modrym pruhem jak to tak ctu. Sem pekne nasranej jak se vsichni plazej - po meste musim jet skoro porad na dvojku protoze vsichni jedou tak 40-45 a to se mi uz trojka dusi