Problem s blinkrem
Problem s blinkrem
Zdravím
dotaz: Levý přední blinkr občas svítí občas nesvítí žárovkou to neni... Závada se oběvuje nepravidelně Kdyz přestane svitit přední blikač ostatní boční a zadní začnou hrozně rychle blikat.. po par pokusech se to zase uklidní a třeba za pul hodiny jizdy to začne na novo a pak zase.. Mám podezření na relátko v pojistkách ale chci konzultaci jestli je moje podezření správné nebo ne.. Děkuji za jakekoliv INFO
dotaz: Levý přední blinkr občas svítí občas nesvítí žárovkou to neni... Závada se oběvuje nepravidelně Kdyz přestane svitit přední blikač ostatní boční a zadní začnou hrozně rychle blikat.. po par pokusech se to zase uklidní a třeba za pul hodiny jizdy to začne na novo a pak zase.. Mám podezření na relátko v pojistkách ale chci konzultaci jestli je moje podezření správné nebo ne.. Děkuji za jakekoliv INFO
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem z Blinkrem
a co takhle kontakt na tom předním blikači? že ostatní zrychlí je jasný, když jeden vypadne na to heleď
helej kontakt to sem nekoukal jako ze by se tam neco uklepalo myslis? no kouknu jina rada?
-
- Kontaktovat uživatele:
uklepalo ne, může bát jen zaoksidovanej a blbě vodí a nebo skříplej (přelomenej) drát? víc nechám na jinejch asi
Prohlédnout a očistit kontakty a zkontrolovat žárovky (nějaká může být načlá). Tohle relátkem určitě nebude.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
no čekam kdyz vynechává levá přední ze to bude někde v tom kontaktu:D diky moc kluci za info budu si o výkendu hrat:D
Jinak kdyz vás tu tak mám jak vymením parkovací zarovku u klasickejch světel? nesvítí to a nemuzu se k ni dostat... a sundavat kvuli tomu svetlo to se mi nechce je to ta malinka co je v míste dálkoveho svetla a trčí nahoru..
ses si jistej? ja sem tam z tim lomcoval a vubec nic... neni to moje tak to znamemu nechci rozmlatit.. znaš to vid..
-
- Kontaktovat uživatele:
mám tam diody, jsem si jistej, je to jen tlačený na gumě, jen to zatáhni směrem od světla
-
- Kontaktovat uživatele:
co kecáš.. musí pootočit trochu... teda ja to tak měl na origo světlech..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Parkovačky origo světla: pootočit vytáhnout, z patice vytáhnout žárovku a vyměnit.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka