Na displaji vše OK,teplota i klapky fungují. Děkuji
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
prohlidni čidla - vypada to na vadny kontakt nebo vodu v čidle, zkus nahradit čidlo pevnym odporem - co to uděla a co na to displej ?dayvi píše:Zdravím,poradí mi někdo ? Mám ASTRU kombi 1,7 DTI 2004 s el.autom. klimatizací a neposlouchá větrák.Jak kdy.Vypne se většinou jen po vytažení velké pojistky-přestože je klíček vytažený,teplota klesne,ale motá si svoje.Kde je asi ten ,,moribundus"?
Vadný elektronický odpor rychlosti ventilátoru.Velmi běžná závada.dayvi píše:Zdravím,poradí mi někdo ? Mám ASTRU kombi 1,7 DTI 2004 s el.autom. klimatizací a neposlouchá větrák.Jak kdy.Vypne se většinou jen po vytažení velké pojistky-přestože je klíček vytažený,teplota klesne,ale motá si svoje.Kde je asi ten ,,moribundus"?
Pepino, kde se ten regulator nachazi? nasel jsem jen "ODPOR MOTORKU VENTILÁTORU, STRANA U CESTUJÍCÍHO" coz bude asi ten obyc. Nemas nekde cislo dilu? Dikypepino.sk píše:Mám opraveno, placeno 6.500,- včetně práce. Hrozná darda,ale větrák funguje jak má. Normální regulátor stojí do 1 tis., ale automatická klima má tenhle drahej. Servis říkal,že hroznej přístup k tomu.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |