NEJHEZCI KLUBOVE ASTRY / ZAFIRY
Re: NEJHEZCI KLUBOVE ASTRY / ZAFIRY
Než se tady dohodnete, tak bude listopad a pak už kalendář nechci.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale to se plánuje na 2010
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Já se těšil že bude ještě letos,sice mi ježíšek kalendář s krásnými vozy naložil ale chtěl jsem i klubový.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
Moje zlato:)
- Dragonny#16
zrovna tedka, kdyz uz nemam kupatko:(( béééé
::: Opel Astra Coupe 2.2i Bertone Edition :::
::: Opel Astra H Caravan Z19DTH
::: Opel Astra H Caravan Z19DTH
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
------
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Paradox je ze si kazdy o te sve myslime ze je nej ale myslim ze aby si auto zaslouzilo byt v kalendari nebudou stacit AE a vetsi kola
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...na to je potřeba mít modrej kombajn s automatem
Nebo co je kritériem pro přijetí fotky do kalendáře?
Např. Zdeňkův takřka sériovej sedan je podle mě 100% hezčí než všechny vytuněny Astry z fóra, ale jelikož to je série, tak na stránku v kalendáři nárok nemá?
Kdo hodnotí krásu aut na fóru? Už máte kalendářovou komisi? Paka kalendářový...
Nebo co je kritériem pro přijetí fotky do kalendáře?
Např. Zdeňkův takřka sériovej sedan je podle mě 100% hezčí než všechny vytuněny Astry z fóra, ale jelikož to je série, tak na stránku v kalendáři nárok nemá?
Kdo hodnotí krásu aut na fóru? Už máte kalendářovou komisi? Paka kalendářový...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Šlak má za jedna
....a hlavně pravdu...
....a hlavně pravdu...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja tady netvrdim ze moje auto je nej, zadny upravy na nem skoro nemam a netouzim po tom byt v kalendari ale proste pro umisteni v kalendari by podle melo mit to auto upravy minimalne jako mel Vojta na svy modry astre nebo Yanek na cervenym 3dveraku
Slagu tobe se nelibi nic co ja napisu tak se laskave k tomu nevyjadruj kdyz tvoje auto tam URCITE NEBUDE, Zdenek sanci ma jeho sedan je peknej a sedanu vseobecne tady je jaksafranu.
Slagu tobe se nelibi nic co ja napisu tak se laskave k tomu nevyjadruj kdyz tvoje auto tam URCITE NEBUDE, Zdenek sanci ma jeho sedan je peknej a sedanu vseobecne tady je jaksafranu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
fotky dle meho by se meli vybirat pouze takove, ktere obsahuji auta bez jakehokoli tuningu. Nepovazuji AE za tuning nebo zadni svetla. Ale mam na mysli treba prahy narazniky kridlo jak blazen. Nerikam ze se mi to nelibi,ale to uz by do toho kalendare musel kazdej. Fotky dle meho by se meli vybirat i podle toho jak ta fotka vypada jako celek. Pozadi uhel zaberu a tak.
Je pouze muj nazor a nikomu ho nevnucuju.
Je pouze muj nazor a nikomu ho nevnucuju.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, vyberte je nekdo ja jsem se chtel trosku angazovat ale jak to vidim nema to cenu, dekuji. odkaz na kalendar pak muzu hodit na web ale to je vse co pro to udelam.
šlak má pravdu předsedo, já si myslim že je to stejně blbej nápad a žádnej kalendář nikdy nebude, já se každopádně řadím do zástupu těch co ho nebudou chtít (jedině snad kdyby byl složen z orig. PR fotek od opla)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jsem Vám to říkál, že vybrat fotky do kalendáře bude stejně tak zajímavé, jako názory na série/úpravy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!