Aha,tak to je škoda,ale ted máš astru a můžeš tu snáma pěkně pokecávat!
Ještě když jsem se o auta moc nezajímal,tak mi bylo jedno co budu mít,vybíral jsem podle vzhledu jako první káru jsem měl rapida v super stavu,hodil jsem do něj motor s Fakera+závodní A výfuk+ filtr a nějaké ty věci jako křídlo.předělala jsem zadní světla i přední,mračítko na okně a na haubně,folie,zrcátka,podřezal přední pružiny a aparatůru jak prase!Hele ten lítal 200km/h,přetočil jsem tachec až na doraz!Koupil jsem ho za 20tis a po dvou letech jsem ho prodal za 30tis.vyhlídl jsem si pěknou astru F,koupil jsem jí na podzim,zavřel do garáže a celou zimu na ní makal,dal jsem za ní 60000,- a narval do ní dalších tak 60000,- ,jen aparatůrka vyšla na 30tis a těch hodin co sem u ní strávil,dodělal jsem jí na jaře,už bylo pěkně,tak mě to vylákalo jí vyndat,tak jsem jí umil,pojezdil do večera cca 50km a na noc šla opět do garáže kterou jsem měl pronajatou v jednom areálu, s tím,že jsem měl ještě objednán nasávač na kapotu a že si ho tam přidělám až dojde,odvozím vercajk dom a doladím maličké drobnosti!Po zaparkování jsem šel dom spát a ráno bomba zpráva hned po probuzení než jsem šel do worku,schořelo ti auto,málem to se mnou seklo,šel jsem tam,hasiči,policajti vid,nějaký zmrdi mi vyhradli aparát a auto i s garáží zapálili!!!Dobrý ne,poldi nic nevyřešili a případ byl odložen!Takže kastle do šrotu,dali mi cc 1500,- a já scháněl po německu Fko,že si dotáhnu a hodím na ty papíry,po 2tis eur samý vraky a na 2tis jsem už nechtel jít,to už jsem nechtěl dávat tolik za tak starý auto,tak jsem papíry prodal za 10tis a šel do Gčka,mám ho cca 4roky a spokojenost,nikde mě nenechalo,nic se mi na tom nesere,jen jsem 2krát už měnil diodovej můstek v altíku,ale to je prej normal,Gčka na to přý trpí!A oplík ke mě už nejak přirostl,a opel je ted nejkvalitnější automobilka v NJ,a to je co říct o proti VW,audi,bmw atd. jinak je na 4místě v kvalitě myslím v evropě a vw na 15ctým,to je co říct,na to,že vw byly hodně dobří a taky na předních nístech v žebříčku!
Kurwa já se nějak rozepsal