Imobilizér???
Imobilizér???
Zdravím vás všechny s prosbou o radu.Stala se mu taková nemilá věc.A to že mi nejde natočit auto.
Z ničeho nic.Přijel jsem z výletu a asi po 2hod. jsem přišel k autu a po zasunutí klíčku do zapalalování a otočení se mi rozbliká ta prostřední oranžová kontrolka co vypadá jako motor. Motor točí ale nenaskočí.Pravdou je že mi běhěm těch dvou hodin upadli klíče z větší výšky na zem.Je možné aby se mi na klíčku něco p....o?
Někdo mi říkal že to může bejt imobiliser je to možný?Jsem z toho bezradnej a nevim jak s problémem naložit.
Máte někdo nějaou radu? PROSIM
Z ničeho nic.Přijel jsem z výletu a asi po 2hod. jsem přišel k autu a po zasunutí klíčku do zapalalování a otočení se mi rozbliká ta prostřední oranžová kontrolka co vypadá jako motor. Motor točí ale nenaskočí.Pravdou je že mi běhěm těch dvou hodin upadli klíče z větší výšky na zem.Je možné aby se mi na klíčku něco p....o?
Někdo mi říkal že to může bejt imobiliser je to možný?Jsem z toho bezradnej a nevim jak s problémem naložit.
Máte někdo nějaou radu? PROSIM
- Reklama
Re: Imobilizér???
Nazdar, nejak velmi ti asi neporadim...Ale skusal si auto nastartovat druhym klucom ???
Když Ti ty klíče spadly, rozletěly se přitom na dva kusy?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Apík má pravdu předsedo, a jestli jsi našel všechny části, tak máš takový ten malý obdélníček (popsaný jako čip) prasklej ? To je totiž čip imobilizéru
Mobil : 602318645
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přesunuto
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ono se totiž stává, že klíče upadnou, rozpůlí se, čip pro imobilizér vypadne, ztratí se a je hotovo. . Doporučuji si tam kápnout maličkou kapičku loctitu) mezi tělo a čip.
Čip imobilizéru (obrázek bez souhlasu vypůjčen od RomanaK - snad se nebude zlobit).
A ještě jeden obrázek od Ňoumíka (taky bez souhlasu).
A ještě jeden obrázek od Ňoumíka (taky bez souhlasu).
kluci zatím díky momentálně nejsem doma ale na služebce takže hned jak dojedu domu zkouknu to.
pokud by mi to tam chybělo dá se ten čip někde dopkoupit?Zatím díky moc
Nevim, jak dlouho startujes, ale jednou jsem zkousel nahradni klic (bez imobilizeru) a nastartoval jsem motor, ale ten asi za 3 vteriny se pak sam zhasnul.
Nejrozšířenější barva, karoserie i motor........ takže modrý kombík 1.6 16V :-)
k videni zde... https://www.astra-g.cz/galerie/jgv/
k videni zde... https://www.astra-g.cz/galerie/jgv/
Čip asi sehnat půjde, ale bude se muset naprogramovat. A to lze jen v autorizáku, anebo u někoho jako je třeba RomanK.Bůček píše:kluci zatím díky momentálně nejsem doma ale na služebce takže hned jak dojedu domu zkouknu to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Říká se tomu taky někdy kryptokod. Znám i jedno klíčnictví, kde podle kryptokodu z druhého klíče, jsou schopni udělat náhradní....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jo jo to mi dělá ten muj.Ale musím nastartovat hned
I u nás je jedno takové zámečnictví. Chtěl jsem 3tí rezervní klíč bez dálky. Řekl mi ale, že Astru umí do r. 1997, pak už prý ne. Čip by sehnal, ale nenaprogramoval by ho, prý.
A jak to řešíš?
Tzn. bez zhasnutí kontrolek co se zhasínají před startem?Bůček píše:Jo jo to mi dělá ten muj.Ale musím nastartovat hned