Tuning & děvčata no už jen ty děvčata :)
- Reklama
- Princ William
tak ja mam uz dve zkousky z peti. dneska jdu na matiku. to by musel bejt zazrak abych ji dal. jak to tak vypada tak budu rad kdyz dam jeste jednu do zacatku prazdnin a pak to budu resit koncem srpna a v zari. asi jsme na tom vsichni stejneMelodi_boy píše:povidej mi, jaké to je s učením jsem měl zkoušku PO, UT, ST a z toho PO, UT jsem nedal a středa ta vyšla sice o fous, ale vyšla akorat nějak nezbyva čas na nic jiného a stím vedrem to je maras... další až pondělí (pozitivní je na tom jen to, že jdu zitra sundat sadru a budu moc jezdit v astřičce)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
uff uff sem si myslela ze jsem sama ale tohle je povzbuzujici zpravaPrinc William píše:tak ja mam uz dve zkousky z peti. dneska jdu na matiku. to by musel bejt zazrak abych ji dal. jak to tak vypada tak budu rad kdyz dam jeste jednu do zacatku prazdnin a pak to budu resit koncem srpna a v zari. asi jsme na tom vsichni stejneMelodi_boy píše:povidej mi, jaké to je s učením jsem měl zkoušku PO, UT, ST a z toho PO, UT jsem nedal a středa ta vyšla sice o fous, ale vyšla akorat nějak nezbyva čas na nic jiného a stím vedrem to je maras... další až pondělí (pozitivní je na tom jen to, že jdu zitra sundat sadru a budu moc jezdit v astřičce)
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
zadny pobaveni nebude vymysli lepsi pobaveniZigi píše:Ne dik,ja uz tady nekde jsem a u auta byt nemusimxpolstarekx píše:jezis fakt ne dik jsem rada ze je celej den v
praci a dost uz... tam vyfot sebe... co bys delal s mym tatou simte
PS:rikam pro pobaveni
Tak mě tu máte