Piskot klinoveho remena
Re: Piskot klinoveho remena
Co je to ta skříň a 2 x cívka? To jsou docela vyšší ceny, tak by to mohlo být něco zajímavého.
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
- Reklama
Napínací kladku máš novou, vodící nevyměnili. No a to samozřejmě dobrý není.... Je tam ložisko, tak co si budeme povídat.... může vydržet v pohodě do dalšího řemene, může se kousnout a řemen pak buď prakne, nebo sklouzne, nebo se o stojící kladku prostě přebrousí....
END
Chlapi klid, oni tam ty vodící kladky asi jsou uvedený, ale pod názvem cívka a celkem pěkná cena za rozvody bez pumpy. Kde si to nechával dělat ?
Mobil : 602318645
Skříň bude podle mně něco k té klapce, a cívky to netuším, v rozpisu práce o tom nic není, nedělali něco se zapalováním? 4ks cívky... newim
Defe, ale u těch cívek jsou vždy 2ks, to nebudou ty kladky.... ty jsou jen 2 ne 4
Defe, ale u těch cívek jsou vždy 2ks, to nebudou ty kladky.... ty jsou jen 2 ne 4
END
No atkže už si začínám sepisovat seznam na servisku při 100000 km.
Řeknu jim teda, ať mi vyměněj pumpu a ty vodící kladky. Jak to ale pak vyřešim, když půjdu na výměnu rozvodů při 130 000?(vím, že bych měl jít při 120, ale měnil jsem teď "rozvody" při 75)
Mám si znovu nechat vyměnit vodící kladky i pumpu?
Jsem z toho jelen.
Spíš to asi risknu a počkám s těma kladkama a pumpou na další výměnu řemene.
Teď mě ukamenujete
Řeknu jim teda, ať mi vyměněj pumpu a ty vodící kladky. Jak to ale pak vyřešim, když půjdu na výměnu rozvodů při 130 000?(vím, že bych měl jít při 120, ale měnil jsem teď "rozvody" při 75)
Mám si znovu nechat vyměnit vodící kladky i pumpu?
Jsem z toho jelen.
Spíš to asi risknu a počkám s těma kladkama a pumpou na další výměnu řemene.
Teď mě ukamenujete
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
Ale neukamenujeme. Je to tvá volba.
Řeknu ti jen jedno, potkanej motor = investice cca 30-85tis. když ho necháš opravit. Investice na nový komplet rozvody = 4500-8000Tis. Tak co se vyplatí.
Řeknu ti jen jedno, potkanej motor = investice cca 30-85tis. když ho necháš opravit. Investice na nový komplet rozvody = 4500-8000Tis. Tak co se vyplatí.
END
Opravovali mi nějakou klapku cirkulace vzduchu nebo co, praskalo mi někde před spolujezdcem, když sjem měl puštěnej větrák. (dali mi tu prasklo zpět)Trdlo píše:Skříň bude podle mně něco k té klapce, a cívky to netuším, v rozpisu práce o tom nic není, nedělali něco se zapalováním? 4ks cívky... newim
Měnili olej (snad i filtr)
Měnili rozvody.
Nic se zapalováním určitě nedělali
Byl jsem V General automobil, a.s. Brno Černovická, ale už tam neni.....
Ok, já si myslím, že ty cívky budou ty vodící klapky, jinak mě fakt nenapadá, co by to bylo.Trdlo píše:Ale neukamenujeme. Je to tvá volba.
Kolik by tak stála výměna pumpy a těch vodících kladek, samo i s materiálem. Mám tady vedle firmy servis, do kterýho jsem začal jezdit, myslím, že mají dobrý ceny, tak mě zajímá nějaká průměrná cena.
Mám pro Tebe dobrej nápad. Ty jsi z Brna, viď? Kontaktuj uživatele RomanK, nebo jdi na http://carteam.cz a zavolej mu, že jsi odsud a nevíš co a jak s rozvody. Ať ti na to koukne. Pozná co je třeba a co ne.
END
Sada na rozvody = řemen a kladky - SKF cca4tis, FEBI cca 3.5tis, Timken cca 4.2tis.
Vodní pumpa - SKF cca 2tis, FEBI cca 2tis
Vodní pumpa - SKF cca 2tis, FEBI cca 2tis
END
No tak podle faktury jsou tam jen 2 cívky typu 2-cívka, takže podle ceny mám za to že se opravdu jedná o vodící kladky a 4091 kaček za rozvody bez pumpy není zase tak moc, teda pokud je to už s DPH. Já platil 6T za kompletní I s pumpou a to byli podle mne snad nejlevnější kompletní rozvody ve značkovém servisu tady na fóru
No jenže 2-cívka by mělo znamenat balení 2ks. Ale třeba taky ne. Je možný, že to ty kladky jsou, podle ceny to odpovídá.
Defe, máš pravdu, předsedo.
Defe, máš pravdu, předsedo.
END
Ok, mrknu na to, dikes.Trdlo píše:Mám pro Tebe dobrej nápad. Ty jsi z Brna, viď? Kontaktuj uživatele RomanK, nebo jdi na http://carteam.cz a zavolej mu, že jsi odsud a nevíš co a jak s rozvody. Ať ti na to koukne. Pozná co je třeba a co ne.
Trdlo: takže pumpa i s prací by měla stát 2 tisíce
Defender: Takže mi nevyměnili ve skutečnosti jen tu vodní pumpu, jinak by to mělo být kompletní. Takže tu pumpu nechám udělat teď a pak i s dalšíma rozvodama, pokud ještě astru budu mít. Jinak 4091 je to i s tou skříní, která teda asi patří k tý klapce, takže ve skutečnosti ty rozvody stály: 3216 + 1425 práce, takže 4641 Kč s DPH bez pumpy. Ta skříň asi nemůže být vodní pumpa?
No 2-cívka a za tím je napsáno 1ks
No to si myslím, že asi pumpa nebude a jinak ta cena celkem jde, takže s pumpou by to vyšlo na cca. 6600-7000 Kč s pracía daní, teda doufám, že to je cena slušnýho Opel servisu (porovnávám s Opel Zralý )
No to si myslím, že asi pumpa nebude a jinak ta cena celkem jde, takže s pumpou by to vyšlo na cca. 6600-7000 Kč s pracía daní, teda doufám, že to je cena slušnýho Opel servisu (porovnávám s Opel Zralý )
Naposledy upravil(a) Defender dne 09 led 2009, 12:12, celkem upraveno 1 x.
Na tý faktuře jsou nějaký kódy. Není někde nějaká databáze součástek pro opel?