Spotřeba u 1.8 16V
...takže já jezdím se svým kombajnem nejvíce pojížďky do práce ...a zpět...kus po obchvatu ...kus město...moc ekonomicky nejezdím bo sem četl že 16V se musí točit ...měřil jsem to dvakrát a jednou 8,3l a podruhé (to sem zrovna asi tolik nezávodil) 7,9...takže na to jak to pěkně jede je spotřeba kolem 8l cajk...upřímně před koupí sem to nečekal
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko
- Reklama
Já se s novým výfukem od ultera držím i na sněhu a v mrazech lehce nad osm litrů, ale je pravda že jezdím dosti s rozumem a ještě jsem letos nezkoušel blbiny na sněhu
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Re: Spotřeba u 1.8 16V
měl bych takovy dotaz. mam take Opel astra 1,8 16v . pruměr ma 7,4L/na 100km
po tuning upravě svodu, vyfuku, otevreni sani, zvětšeni tlaku na palivove liště měl jsme pruměr 9,7L na sto. minuly tyden mi odešla baterka vyměnil jsem ji za druhou a od vyměny mam pruměr 14,2l na sto. nevite čim to muže byt? a jezdim stejně jak predtim žadna těžka noha. DIky za odpověd.
po tuning upravě svodu, vyfuku, otevreni sani, zvětšeni tlaku na palivove liště měl jsme pruměr 9,7L na sto. minuly tyden mi odešla baterka vyměnil jsem ji za druhou a od vyměny mam pruměr 14,2l na sto. nevite čim to muže byt? a jezdim stejně jak predtim žadna těžka noha. DIky za odpověd.
Spotřeba u 1.8 16V
Taky přispěju svou troškou k tématu spotřeby našich miláčků. 50 litrů Naturalu 95 a ujeto 600 km. Z toho mi vychází spotřeba 8,3/100km.
Z toho 200 mimo město a zbytek popojíždění v městských kolonách do práce. Těch 200 km ve čtyřech s plným kufrem sportovní výbavy. Nešetřil jsem ji,aby se mi vyfoukly pavučiny a aby se trošku protáhla. Myslím, že celkem OK.
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, 09/2000. Zdravím všechny Astráky.
Z toho 200 mimo město a zbytek popojíždění v městských kolonách do práce. Těch 200 km ve čtyřech s plným kufrem sportovní výbavy. Nešetřil jsem ji,aby se mi vyfoukly pavučiny a aby se trošku protáhla. Myslím, že celkem OK.
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, 09/2000. Zdravím všechny Astráky.
To Mikyska:
...8.3l jo to si měřil dobře...páč jak si přečteš v mém příspěvku hore, tak mě to taky vyšlo a koukám ,že máme stejný agregátek ...ještě by mě zajímalo kolik 1.8-čkářů tu má zaslepený EGR ?!? ...já ho měl...teď po zadření ventilu sem ho schválně nechal průchozí a zdá se mi ten výkon o něco horší...ale zatím je to krátce....musím ještě koumat
...8.3l jo to si měřil dobře...páč jak si přečteš v mém příspěvku hore, tak mě to taky vyšlo a koukám ,že máme stejný agregátek ...ještě by mě zajímalo kolik 1.8-čkářů tu má zaslepený EGR ?!? ...já ho měl...teď po zadření ventilu sem ho schválně nechal průchozí a zdá se mi ten výkon o něco horší...ale zatím je to krátce....musím ještě koumat
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
Ja ho mám zaslepený už asi rok (20tis km) a nemám pocit že by sa nejako zmenil výkon, alebo spotreba.
... je to asi na jiné téma...ale ...ještě k EGR-u...
včera sem ho píchnul na diagnostiku a musím říct, že se otvíral docela svižně, jen na volnoběh nebo v hodně nízkých otáčkách byl zavřený...bohužel jsem jel jen po městě,tak sem nemohl jít do větších otáček a zatížení ...tam by údajně měl být také zavřený...a o to mi jde nejvíc, protože občas rád na-kakám nějakýho borču, který si říká..."kam se ten vůl s tím kombíkem hrabe" a já mu pak udělám pápá ...a proto každý koník dobrý
..pokud se bude ventil otvírat i při větším zatížení...tak ho opět jednoznačně zaslepím ...s kontrolkou sem (než se ten původní zadřel) neměl problém
včera sem ho píchnul na diagnostiku a musím říct, že se otvíral docela svižně, jen na volnoběh nebo v hodně nízkých otáčkách byl zavřený...bohužel jsem jel jen po městě,tak sem nemohl jít do větších otáček a zatížení ...tam by údajně měl být také zavřený...a o to mi jde nejvíc, protože občas rád na-kakám nějakýho borču, který si říká..."kam se ten vůl s tím kombíkem hrabe" a já mu pak udělám pápá ...a proto každý koník dobrý
..pokud se bude ventil otvírat i při větším zatížení...tak ho opět jednoznačně zaslepím ...s kontrolkou sem (než se ten původní zadřel) neměl problém
Tak chlapaci dnes rano sem se vratil z italie,a musim rict ze me moje Coupe (x18xe1) dost prekvapilo se svoji spotrebou.3+1 v aute + kufr narvanej k prasknuti po dalnici 130-140km/h a podle mych vypoctu vysla spotreba 6.2l/100km a podle palubniho pc taktez..A to si myslim ze na obsah 1.8 je dost pekny ne?Myslim si ze s nejakou stejne nalozenou fabii 1.2, (H)ovno (T)o (P)ojede Bych to zajel asi o neco vic.Jak sem tak poslouchal tak ten tříhrnek zere kolem 7 litru
A co vy? Pochlubte se kolik vam pápla astra 1.8 cestou na dovcu..
A co vy? Pochlubte se kolik vam pápla astra 1.8 cestou na dovcu..
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
jj je to dobrý motor, taky jsem na dálky jezdil s podobnou spotřebou
Bol som cez vikend v Chomutove.. najazdil som cca 1200 km a spostreba 6,8 l/km
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no, když už jste to tu oživili, deska Brno, najeto 200 km, 70% dálnice - 130 km/h, 20% město a 10% mimoměsto, spotřeba dle BC 8,2 l/100 km
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Já mám 1,8 16v 92kw a spotřeba je 8-8,5/100,ale jezdím hodně město...Jednou sem se dostal aj na 7l/100,ale to sem tam měl 100okt Carera(tzn.tak 0,5litru dolu se spotřebou oproti klasicke95) a jezdil sem hodně mimo město.Ale když člověk chce tak muže jezdit aj za 11