Dokonalost
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Prahy jsou IRMSCHER. Přemýšlel jsem o OPC, ale tyhle se mi zdály hezčí.lukaskpd píše:tak to je krasa ten interier nema chybu i te tapaciry fakt luxusna kara konecne si ju ukazal co su to za prahy tiez mooc pekne
Poslední Astry z Bochumi v roce 2003 měly už motor Z17DTL (common rail). V následujícím roce se už výroba přesunula do Gliwic a začala se prodávat jako Astra Classic.Zigi píše:PS: ale koukám, že máš common railovej motor v Géčku s takovou výbavou, já měl za to, že CDTi se dával až v Polsku a pak že už Astry měly "ohoblovanou" výbavu
Motor je další z věcí které bych chtěl v budoucnu řešit. Mám kompletní Z17DTH (74kW/100k) z Astry H a pokud se povede upravit ŘJ z mého motoru Z17DTL tak tam určitě půjde. Problémem je řešení ovládání turba (DTL má wastegate a DTH VNT) a protože se do géčka nedával Z17DTH, tak je problém mapa řízení motoru. Géčko má EDC15 a Astra H EDC16, tudíž nejde taky použít. No uvidíme...mexxo píše:Tak to je luxusKlobúk dole, lepšia než nová.
Možno troška škoda toho motora, bral bych silnejší...
Loketní opěrka je z Astry H. Je uchycena v opěradle sedačky, takže se dá odklopit dozadu a výškově polohovat. Montáž do opěradla je jednoduchá, jsou v něm už otvory pro uchycení, takže se vyřízne do čalounění otvor, k opěradle se přišroubuje mechanismus a na něj nasadí loketní opěrka.Jocker píše:Mohl bych poprosit o detailnější foto té loketní opěrky?
Prodávat se mi tedy nechce, stála hodně práce, ale až se zblázním do nějaké našlapané Insignie v kombi, kdo ví...Frydex píše:No čekal jsem od Romana hodně, ale tohle je špička.... Kdy ji budeš prodávat ?
Štítky do bočních lišt jsou nachystané, ale nějak nebyl čas to přehodit...Dj.radim píše:Pořád se nemůžu vynadívat a není co vytknout,snad je,že by lépe vypadaly nové OPC štítky v lištách na dveřích,když už je nový znak OPC v masce.Jinak perfekt.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |