Problém s ALU disky
- tomis16V
- Kontaktovat uživatele:
Problém s ALU disky
Zdravím všechny jsem tady novej mám taky astru G 1.8 16V 3dveř a potřebuju se vás zeptat jestli nemáte někdo skušenosti s ET 15 na astře G resp. 17" 8J ET 15 a co takhle 2cm podložky kvuli změně rozteče na 5x120 když tak poradte jaké gumy na tohle mě napadlo 205/40 17 jinak moc dík za rady a připomínky.
Opel Astra G 1.8 16V
- Reklama
- tomis16V
- Kontaktovat uživatele:
No je to typ BMW 5x120 jsou to pěkný kola moc se mi líběj a sou i za dobrou cenu
http://www.tkdl.cz/fotoalbum/nase-auta/tomisova-astra
jinak tady sou fota mýho autí trošku starší ale aspon něco
http://www.tkdl.cz/fotoalbum/nase-auta/tomisova-astra
jinak tady sou fota mýho autí trošku starší ale aspon něco
Opel Astra G 1.8 16V
Ahoj a vítej mezi námi. Fotky auta si hoď do sekce klub cars, ať máme co obdivovat a komentovat.
A ke kolům, podložky max. do 2cm, ale už ty 2cm budou vzadu dělat problémy a při přejezdu nerovností ti budou škrtat o lemy. Je to pak o koupi dorazů a to není zrovna levná záležitost.
ET 15 na astře je hodně málo, osobně bych viděl max tak 20 a bez podložek. Osobně mám ET 38 a při 2cm podložkách to vzadu pořád škrtalo na sebemenší vlně.
Změnu rozteče na 5*120, to by podložkou neměl být problém, jestli mi ještě funguje představivost, tak ty dvě kružnice s pěti dírami půjdou natočit tak, aby se vešly. Akorát budou jedny šrouby držet podložku a druhý pak kolo. Jinak to nevyjde.
A ke kolům, podložky max. do 2cm, ale už ty 2cm budou vzadu dělat problémy a při přejezdu nerovností ti budou škrtat o lemy. Je to pak o koupi dorazů a to není zrovna levná záležitost.
ET 15 na astře je hodně málo, osobně bych viděl max tak 20 a bez podložek. Osobně mám ET 38 a při 2cm podložkách to vzadu pořád škrtalo na sebemenší vlně.
Změnu rozteče na 5*120, to by podložkou neměl být problém, jestli mi ještě funguje představivost, tak ty dvě kružnice s pěti dírami půjdou natočit tak, aby se vešly. Akorát budou jedny šrouby držet podložku a druhý pak kolo. Jinak to nevyjde.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslim, že ET 15 je samo o sobě dost. Řekl bych, že ještě s podložkou to bude tak 2-3 cm z blatníku. Navíc 2 cm podložka na změnu rozteče bude se štefty, takže kolo se bude muset šroubovat matkama. Při použití klasických šroubů, musí být podložka minimálně 2,5 cm s nalisovanou ocelovou vložku se závitem. Je to docela problematická věc. Osobně bych si vyhlédl jiná kola.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak Tebe kámo už jsem párkrát viděl... pěkná leštěnka.
Nevím s těma kolama, vždyť jsou pěkné kola i ve standartním rozměru... je to moc komplikací ne ?
Nevím s těma kolama, vždyť jsou pěkné kola i ve standartním rozměru... je to moc komplikací ne ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- tomis16V
- Kontaktovat uživatele:
jo jo , to máte pravdu je to dost komplikované ale i tak se pokusím tohle uskutečnit jeden borec někde v ostravě dělá přímo podložky a takové ty věcy jak plov. šrouby atd ... tak mám vplánu si nechat vyrobit tyhle podložky aby tam ty kola vlezly jen mám strach že budou hodně čouhat s auta ..... gumy 205/40 17" by měli být akorát ale štve mě to ETčko 15 ...to je hodně málo mno.... možná bez podložek by to bylo akorát ale bez nich to asik nepude kdyby to šlo řešit plov. šrouby tak by to byla paráda ale asik nic....
Opel Astra G 1.8 16V
ET15 a k tomu 2cm podložka = ET-5. Neblázni. To jsi oproti serii o 5,4cm venku...tomis16V píše:jo jo , to máte pravdu je to dost komplikované ale i tak se pokusím tohle uskutečnit jeden borec někde v ostravě dělá přímo podložky a takové ty věcy jak plov. šrouby atd ... tak mám vplánu si nechat vyrobit tyhle podložky aby tam ty kola vlezly jen mám strach že budou hodně čouhat s auta ..... gumy 205/40 17" by měli být akorát ale štve mě to ETčko 15 ...to je hodně málo mno.... možná bez podložek by to bylo akorát ale bez nich to asik nepude kdyby to šlo řešit plov. šrouby tak by to byla paráda ale asik nic....
END
-
- Kontaktovat uživatele:
A 17´... to tam nedá... lemy by to nezvládly...
Moje Astrina 1,7DTi
Presne tak. Pre predstavu http://www.alukola.cz/informace/page=te ... -alu-kola/
Pri 8palcovom disku s ET15 bude vonkajší okraj disku 87mm od dosadacej plochy kotúča, s podložkou + 20mm...
Pri 8palcovom disku s ET15 bude vonkajší okraj disku 87mm od dosadacej plochy kotúča, s podložkou + 20mm...