Sterace
Ja Flat mel taky,ale vubec me to nepotesilo.
nakonec sem si koupil levny malej velkej a do toho sem koupil grafitove gumicky.
a stirani se s tim neda srovnat.
nakonec sem si koupil levny malej velkej a do toho sem koupil grafitove gumicky.
a stirani se s tim neda srovnat.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda kupuju ty klasicky vzdy origo zadny slupky z marketu vydrzej mi temer cely rok a to za to petikilo stoji
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nefunkční flaty mě vyšly na necelých 700,- a potom jsem sehnal klasický Bosche a tam byla cena o něco vyšší, ale zase fungují Stěrače měním hned jak se začnou ozývat a dělají neplechu, takže každej rokmilosh píše:Ja teda kupuju ty klasicky vzdy origo zadny slupky z marketu vydrzej mi temer cely rok a to za to petikilo stoji
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měl jak flaty z burzy za 130,- tak Bosche i Valea a všechny jsou ok. Neměl jsem s nima jediný problém. Asi je tam špatně dáváte hoši ...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: Sterace
Dneska jsem pořídil BOSCH Aerotwin 530/475 mm a až jsem se lek, že konečně vidím ven , když to setřelo....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Zdravím, nedávno jsem si kupoval nové klasické stěrače. Jsou to originály GM. Problém je v tom, že mi při každé změné pohybu stěrače trhnou tak, že se to pak rozléhá po celém autě. Nevíte jak to vyřešit ať je to tižší?
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
třeba takto?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........