Zobrazení datumu při výměně rádia
Zobrazení datumu při výměně rádia
Zdravim,
možná se to tu už někde řešilo,ale nemůžu to dohledat.Zajímalo by mě zda lze při zapnutí neoriginálního rádia nějak obejít aby nezhasl na displayi datum a nezůstal tam prázdný řádek.Nemám rádio,které umožnuje připojení displaye a docela mi ten prázdný řádek vadí a kdyby tam zůstal datum bylo by to lepší.Předem díky za radu.
možná se to tu už někde řešilo,ale nemůžu to dohledat.Zajímalo by mě zda lze při zapnutí neoriginálního rádia nějak obejít aby nezhasl na displayi datum a nezůstal tam prázdný řádek.Nemám rádio,které umožnuje připojení displaye a docela mi ten prázdný řádek vadí a kdyby tam zůstal datum bylo by to lepší.Předem díky za radu.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
vytáhni ze zadní kostky modrý kabel. myslím že je modrý. Jsou tam dvě ISO kostky a v jedné by si měl mít jen černý, červený a žlutý...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne... ISO konektor za radiem...
Moje Astrina 1,7DTi
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zobrazení datumu při výměně rádia
Lepší varianta je nechat pomocí TECHII odprogramovat v displayi požadavek pro autorádio.JanisCV píše:Zdravim,
ja som mal ties takyto problem pri vymene radia.
Pozeral som schemy a treba prerusit CERVENOBIELY kabel do TIDu (MIDu) Ale najlepsie je ho prerusit pri TIDe, aby si neodpojil antenu . Z radia idu 4 kable do TIDu. 3 su HNEDO... tie su na zobrazenie stanice a 1 je na aktivaciu zobrazenia (signal o napajani anteny- ked pustis radio, to zapne napajanie anteny a ten isty signal prepne TID). ja som ho prerusil, teda nezapojil pri vymene TID za MID. (Nezapojoval som ani tie ostatne - ved naco )
Pozeral som schemy a treba prerusit CERVENOBIELY kabel do TIDu (MIDu) Ale najlepsie je ho prerusit pri TIDe, aby si neodpojil antenu . Z radia idu 4 kable do TIDu. 3 su HNEDO... tie su na zobrazenie stanice a 1 je na aktivaciu zobrazenia (signal o napajani anteny- ked pustis radio, to zapne napajanie anteny a ten isty signal prepne TID). ja som ho prerusil, teda nezapojil pri vymene TID za MID. (Nezapojoval som ani tie ostatne - ved naco )
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: fsd
ano luku to je normálnílukaskpd píše:chcem sa uz spytat ked neni zapnute auto tak ten datum tam svieti ale jak sa nastrartuje hned zhasne a svieti cas a teplota je to tak normalne? ked neni original
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Re: fsd
ako som pisal, ked nechas zapojeny kabel a pustis radio datum ti zmizne, ked pustis CD datum ti naskoci.lukaskpd píše:chcem sa uz spytat ked neni zapnute auto tak ten datum tam svieti ale jak sa nastrartuje hned zhasne a svieti cas a teplota je to tak normalne? ked neni original
ked odpojis kabel datum budes mat stale. Je to na kazdom ako to chce mat
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Re: Zobrazení datumu při výměně rádia
Pozeral som schémy a treba prerušiť ČERVENO-BIELY kábel do TIDu (MIDu)
Tak je to aj ja som to riešil vytiahnuť rádio aj s ISO konektorom prestrihnúť ČERVENO-BIELY kábel zaizolovať obidva konce pre istotu a je to. Stále tam bude dátum
Alebo keď tam nechceš mať prázdny riadok daj si tam dorobiť palubný počítač od Davida v češtine ako ja
Tak je to aj ja som to riešil vytiahnuť rádio aj s ISO konektorom prestrihnúť ČERVENO-BIELY kábel zaizolovať obidva konce pre istotu a je to. Stále tam bude dátum
Alebo keď tam nechceš mať prázdny riadok daj si tam dorobiť palubný počítač od Davida v češtine ako ja
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000