Diagnoza - vrčení pravděpodobně ze středového panelu
- Reklama
-
Nepřu se, že to není tím ventilem, jen uvádím další možnost.martinferda píše:https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... l+topen%ED
END
Zatím špatně. Krom ventilu je v háji i radiátor topení který sice objednali, ale zatím nepřišel. Topení v originálu stojí 4500Kč (repas 1700Kč). Na to vzít si auto pryč je pozdě, protože má rozhrabanou palubku a za uvedení do původního stavu bych platil cca 2tis Kč (4hod práce). Navíc mezi svátky nedělají, takže opravu dokončí první týden v lednu. Pakárna jak má vypadat, dám vědět konečnou cenu - pokud mi to auto někdy vrátí
Re: Diagnoza - vrčení pravděpodobně ze středového panelu
Tak konečně je auto opravené a můžu napsat ceny. Celkem to vyšlo na 6642 Kč. Měli akci 30% sleva na materiál, takže po této slevě stál ventil 517 Kč, topení 2554 Kč a nemrznoucí směs 91 Kč. V lednu byla sleva na práci 15%, takže po této slevě demontáž panelu a topení 1578 Kč a testování a montáž 841 Kč. Ceny jsou bez daní - 5581 Kč (materiál 3162 Kč a práce 2419 Kč) , k tomu všemu daň - 1061 Kč a je to těch 6642 Kč. Trvalo jim to skoro měsíc - sice v tom byly vánoce ale stejně je to síla.
Síla to je, hlavně ta rychlost opravy . Hlavně že topíš. Já zatím vrčím a topím, jak to přestane topit, uvidím? Díky za info maruz
no za dvojku se dá koupit celý topení (použitý) a výměna je práce tak na den...pokud je topení bez klimy tak i za litr
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak nevím, jestli nemám stejný nebo minimálně podobný "problém"...
Topení mi vrčí, jako by byl někde v motorku spadlý list nebo tak něco... Na jedničku to ještě jde, ale na vyšší rychlosti větráku se to vrčení také zvyšuje a na nejvyšší to vrčí jako pr.se a rozvibruje se úplně středový panel dole u pedálů i plynový pedál ty vibrace dost přenáší...
Ale auto topí naprosto normálně a dobře, tak nevím, jestli nemám jinou závadu...
Myslíte, že by mohla být jen nějaká nečistota ve větráku topení, nebo nějak rozhozené vyvážení větráku?
Děkuji předem za rady...
Topení mi vrčí, jako by byl někde v motorku spadlý list nebo tak něco... Na jedničku to ještě jde, ale na vyšší rychlosti větráku se to vrčení také zvyšuje a na nejvyšší to vrčí jako pr.se a rozvibruje se úplně středový panel dole u pedálů i plynový pedál ty vibrace dost přenáší...
Ale auto topí naprosto normálně a dobře, tak nevím, jestli nemám jinou závadu...
Myslíte, že by mohla být jen nějaká nečistota ve větráku topení, nebo nějak rozhozené vyvážení větráku?
Děkuji předem za rady...
Opel Astra G 1,4 16V caravan white
Začal by som vyčistením priestoru vertráku.
Astra II