"The Golden Queen of Majesty" - EVOLUCE (foto str. 21)

Odpovědět
Sendik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sendik » 13 lis 2008, 09:27

Zigi píše:Co jsem našel, tak je pár Cabrií s automaty, ale žádná zlatá barva 8)

To druhé je ve slušný palbě :wink:
Wau tak to černý to je pěkný dělo, to by se se mnou určitě projet chtělo... :idea: .....ta "price" je taky pěkná :D
To samé jen coupe a bez automatu, jsem měl zamluvené v Německu, bohužel ( nebo abych neurazil svého mazlíka ) bohudík mě někdo přeplatil.

Reklama

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 13 lis 2008, 09:29

Cena je brutální. Ale tohle auto bych moc chtěl. Jen by mohlo mít nějakou jinou barvu. Ale i tak bych ho bral.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

Sendik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sendik » 13 lis 2008, 14:24

Majesty píše: Jen by mohlo mít nějakou jinou barvu.
Třeba tu mojí barvu??? :lol: :lol:

Sendik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sendik » 18 pro 2008, 08:36

George_GTR píše: ...a jak jsem tu četl scházej už jen ty růžky na zad.nárazník....tak snad se Ti jej podaří sehnat...tuším,že na autě je tu ještě nikdo nemá,defaco byl bys první.Občas se objeví na britisch stránkách.Tak držím palce ať je tam brzy máš.
Ahoj,
myslím, že nějaké to auto s "růžky" pod zadní nárazník by se tu našlo, minimálně vím o jednom :D
Tedy pokud myslíš tyto :?
https://www.astra-g.cz/galerie/

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 18 pro 2008, 08:41

No nazdar. Ještě vůbec žiješ? Jinak myslím přesně tyhle růžky a určitě i George_GTR.
Obrázek Obrázek O nás

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 18 pro 2008, 12:31

Majesty píše:Když jsem chtěl kupovat já, tak žádné nebylo. Navíc jsem měl limit 200 tis. Ale ta Linea Rosa je výborná. Tak zase příště. Já nemám akorát tu navigaci a nezávislé topení.
tak cabrio v automatu se sehnat da,pravda v tve barve trosku uz min ale verim ze se da.ale hlavnim problem je spis v cene,kterou sis dal nebod do 200tis cabrio s automatem s tim motorem a vybavou co by jsi chtel za ty penize nesehnal,navic v te dobe kdy sis poridil svy.sledoval jsem to kazdy den dlouho pred tim nez jsem koupil svy a obcas se na to kouknu kdyz neni co delat i ted a musim rict ze vybrane kousky se porad drzi s hodnotou pres 11tis eur.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 18 pro 2008, 12:43

No právě. Když už to trochu vypadá, protože na výbavu si docela potrpím, tak je to drahý. Ale jsem spokojený s tím, co mám. Na kabrouše určitě taky dojde, ale teď spíš plánuju nějakou V6, pokud možno Mantu. To je nejbližší cíl. Snad příští rok. 8)
Obrázek Obrázek O nás

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 18 pro 2008, 12:54

no ja taky porad vybiral ale vedel jsem co chci a kdyz jsem sel dotoho opet do kabria tak jsem chtel proste vrchol,kdyz uz tak uz.ale mrzi me ten V6 ,ze do toho nedavali,auto jede pekne ale spis by me slo o ten zvuk,stahnuta strecha a lahodny zvuk,ale jinak neni co autu vycist a slouzi naramne. 8) ale take uvazuji ze si koupmim neco dalsiho a to si necham na leto,nejaky jak rikas V6 a mozna i V8 ale to bych videl az do budoucna,napred musim postavit pergolu ci garas at to mam kam dat :D :D
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 18 pro 2008, 13:04

Jak ríkáš. V6 je prostě zvuk auta a kabrio s V6 v létě musí být lahůdka. Nevím, proč to do aster nedávali. To bych si určitě koupil. Ono pak taky ještě jde o zadní náhon. Původně jsem taky chtěl V8 a Mustanga kabrio. Ale nakonec jsem rozumně usoudil, že u nás to moc na ježdění neni. Velké ručení a spotřeba.
Obrázek Obrázek O nás

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 18 pro 2008, 13:11

tak proc? odhaduji ze poptavka po astre V6 by asi nebyla moc velka,mozna si vzali za priklad calibru 2,5 V6 po ktere moc nebyl zajem.navic by si museli trosku pohrat s podvozkem atd. atd. atd.ale jak rikas take bych nevahal :) jo v pripade techto objemu a valcu musi clovek pocitat se spotrebou a pojistkou to se neda nic delat i kdyz sou to nekdy zlodeji v pojistovne.jinak kabrio uz mam tak ja zas spis po nejake lumizine neboli velkem sedanu.ale uvidime kdo vi co bude a jak bude :D
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 18 pro 2008, 13:18

Limuzínu mám za sebou. Před Astrou jsem měl P607 v plný a můžu říct, že jízdní vlastnosti a pohodlí je super, ale strašná poruchovost. Motor 2.2 HDI super spolehlivost, ale celkově moc elektroniky a s tím právě spoustu problémů. Takže jsem chtěl nějaké coupé a cabrio. Jenže ten automat a cena. I za tohle dítko jsem dal víc, než byla jeho cena. Jenže jsem to prostě chtěl, takže i za ty prachy jsem pro to letěl do Ostravy. Takže mě už teď zbývá splnit sen v podobě Cabria a taky něčeho staršího, tak asi Mantu. Tak uvidíme, v jakém to bude pořadí.
Obrázek Obrázek O nás

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 18 pro 2008, 13:31

jj vim P607 ale pro me 2.2 hdi by to nebylo.to ja jsem spis na znacky a tvary co se unas tak moc nevidi a maji svou jedinecnost,kazdopadne hodne stesti s mantou,kamaos ji ma schovanou v garazi a renovuje a druhy sklet ma schovany na zahrade a je do toho docela zapaleny uz jsem ho ale nevidel roky tak nevim jak na tom je ale videl jsem motor a opravdu parada dily v chromu cistonky no parada,navic myslim ze rikal ze ma nejaky premiovy kousek ktery uz je ceny,ze to prej tenkrat nahodou sehnal nekde v nemec.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Re: The Golden Queen of Majesty (Z22SE Coupé)

Příspěvek od Majesty » 08 úno 2009, 20:32

Tady nějaké čerstvější zimní foto. Jsou jen z mobilu a trochu jsem se nudil. Celkem zajímavě to vypadá.....
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek Obrázek O nás

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 05 bře 2009, 22:42

Tak to by bylo úplně skvělý. Už pomalu přestávám věřit, že je seženu a asi to jedině budu muset zaplatit zlatem. Jara se už nemůžu dočkat. Dokonce jsem už vytáhnul kola, naleštil je, ale je na ně ještě brzy. :(
Obrázek Obrázek O nás

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 06 bře 2009, 15:10

taky se přidavám,už aby to jaro bylo tady,na kola jsem se byl taky mrknout,nebod jsem daval nové středy co jsem si objednal.v pondělí budu objednavat nové gumy a ten další týden si je nechám přezout at jsou nachystane jen přehodim a jeto.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Odpovědět