Hlaska na Palubnom PC
Hlaska na Palubnom PC
Cawte.
Vcera som si kupil Opel Astra G r.v. 2001,a na palubnom PC mi vyhadzuje hlasku: ERAKELIGHT CHCECK
Neviete dakto co to moze byt?Vsetky svetla som si skontrloval,ale nic som nenasiel!
Vdaka
Vcera som si kupil Opel Astra G r.v. 2001,a na palubnom PC mi vyhadzuje hlasku: ERAKELIGHT CHCECK
Neviete dakto co to moze byt?Vsetky svetla som si skontrloval,ale nic som nenasiel!
Vdaka
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to se ti bude ukazovat při každém startování auta, jenom šlápni na brzdu a je to 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
ano je to tak,nevydi ani prve cisla na datume a case.preto sa pytam ci dakto nema dispelj na predaj?APiK píše:Ukazuje Brake, ale displayie MIDů (palubních pc Opelů) jsou bohužel hodně poruchové co se týče zobrazování. To je bohužel normální. Nahoď foto, ale bude to na 99.99999999% displayem.
Z B Ti vypadnutím jednoho sloupce udělá E.
odkial si ? mozno by pomohlo precistenie...Shindo píše:ano je to tak,nevydi ani prve cisla na datume a case.preto sa pytam ci dakto nema dispelj na predaj?APiK píše:Ukazuje Brake, ale displayie MIDů (palubních pc Opelů) jsou bohužel hodně poruchové co se týče zobrazování. To je bohužel normální. Nahoď foto, ale bude to na 99.99999999% displayem.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo mam jeden, ale není uplně ok. Chybí asi 4-5 sloupečků....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ja som zo ZV!ak by si vedel vycistit tak sa mozme dohodnutTroodon píše:odkial si ? mozno by pomohlo precistenie...Shindo píše:ano je to tak,nevydi ani prve cisla na datume a case.preto sa pytam ci dakto nema dispelj na predaj?APiK píše:Ukazuje Brake, ale displayie MIDů (palubních pc Opelů) jsou bohužel hodně poruchové co se týče zobrazování. To je bohužel normální. Nahoď foto, ale bude to na 99.99999999% displayem.