Frydex píše:protože si cyp... Když to je vyštelovane, tak není problem. Podivej se na ty pojebane fabie jak sviti.... a takovy Hammer třeba co je postaveny na 25 palcích a světlo má tam kde ja ksicht.... idiote.
Nechtěl jsem se do toho motat, ale nedá mi to. Myslel jsem, že jsme tu jedna komunita, tak nechápu, jak může někdo takhle titulovat svého "kolegu", navíc <b>moderátor</b>!!! A kvůli blbině...
Jsi nevyzrálý chudák...
Sakra se to rozjelo. No jeste jedna vec. Zafira sviti jako svina to je pravda takze HID proste ne. Xenon orig. je pro me zbytecne drahej. Co mi vadí trochu je barva toho světla. Na BMW jsem měl 6000K a bylo super příjemný světlo. Ty H7 co tam sou ted sou podle me tak 4500K takže žlutý. Nechci zase kupovat nějaké bíle super žárovky co mi roztaví parabolu. Nemáte někdo nápad co tam dát?
Podle mě je to jen v seřízení světel. Dneska stačí i stará 120, kde je to už neseřiditelné s obyčejnou žárovkou a oslňuje taky. Co se týká origo xenonů, je to asi tak stejné, jako jiné origo a neorigo díly. Když se ti výbojka vysvítí nebo jinak poškodí, tak těžko půjdeš kupovat originál. Najdeš na netu to nejlevnější a dáš to tam. A většinou je to výbojka made in China. Takže pak máš origo světla, origo trafa a neorigo výbojku a stejně to nikdo na svítivosti nepozná. No a jestli si to někdo chce namontovat místo normální žárovky, tak je to jeho věc. Je to jen o tom, jak to vyřeší s STK.
Lukybar píše:Sakra se to rozjelo. No jeste jedna vec. Zafira sviti jako svina to je pravda takze HID proste ne. Xenon orig. je pro me zbytecne drahej. Co mi vadí trochu je barva toho světla. Na BMW jsem měl 6000K a bylo super příjemný světlo. Ty H7 co tam sou ted sou podle me tak 4500K takže žlutý. Nechci zase kupovat nějaké bíle super žárovky co mi roztaví parabolu. Nemáte někdo nápad co tam dát?
No zafira svieti tak isto ako astra by som povedal.
Skus zistit ci xenony z astry pasuju aj na zafiru.
Lampy na astru zozones za podstatne lacnejsie
Naposledy upravil(a) santik dne 27 lis 2008, 13:05, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
COBEIN píše:No ale zafira a astra nemá shodný tvar světel tak že můžeš sehnat xenonové světla na astru,a potom si je pověsíš v garáži vedle zafiry na zeď.
ostatně myslim si o tom svý......tuningovej vejfuk je toho příkladem a taky se to moc neřeší... u nás je problém něco dokázat...ostatně píšou to i v tom článku takže jsem docela klidnej
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jinak co se týče xenonů, tak nikomu nechci nic brát, ale originál je prostě originál. Hidku pozná kde kdo, ale pokud jde o seriová xenon světla, at už bez aut.naklápění a ostřiků, tak to vždy člověk okecá líp než hidku.
Měl jsem možnost, sice na astru, ale i tak, koupit original xenony s elektronikou i konektorama, jen namontovat a pripojit. . . vyslo by me to vscko na 7000. HIDku bych si nekoupil, i kdyz to vypada moc lákavě. . . Zlatý xenonáci