jj, proto chci ulter, mám to vykorespondované s maníkem z netového kšeftu, ten papír mi k tomu prej taky pošle abych s tím neměl problémyTrdlo píše:No s ulterem projdeš v poho, zvuk má krásný, nic drsnýho, takovej decent. No a mně k tomu navíc přišel i takovej papír, kterej když na emisích začal držkovat, jsem mu vrazil do ruky a on zmlkl.
HELP:auto netahne, prdi a smrdi
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak chlapi je to v prdeli...vlnovec to nebyl.....sice si ufukoval, tak ho vymenili, ale dela auto zlobi dal...pak jeste vymenili svicky, ale porad nic...
takze mi volal a rikal ze to vypada ze to jede na tri valce, ze se zitra zkusi pohrabat ve vstrikovani, popr. na vrakaci koupit vstrikovaci listu a dat ji tam....
pak rikal ze jestli to nebude tohle tak uz nevi..pak leda diagnostika a pak jet k Oplovi....ach jo
takze mi volal a rikal ze to vypada ze to jede na tri valce, ze se zitra zkusi pohrabat ve vstrikovani, popr. na vrakaci koupit vstrikovaci listu a dat ji tam....
pak rikal ze jestli to nebude tohle tak uz nevi..pak leda diagnostika a pak jet k Oplovi....ach jo
Pitmane, co pricpanej kat, zkoušeli to natočit při odpojeném potrubí? Může se stát, že se keramika vysype takovým způsobem, že ze strany z které je na ní vidět vypadá jako v pohodě, ale z drhé strany je vysypaná. Jsou tam totiž 2 keramické houby za sebou a může být pryč ta první.Pitman píše:Tak chlapi je to v prdeli...vlnovec to nebyl.....sice si ufukoval, tak ho vymenili, ale dela auto zlobi dal...pak jeste vymenili svicky, ale porad nic...
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
těch 4764,-Trdlo píše:A cenovka?Mike.S píše:výfuk tento...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak diagnostika zjisitla nasledujici...u lambda sondy je smes moc chuda a no konci vyfuku moc bohata..mno ..takze je to na hovno....co s tim....rikal ze to muze byt vic veci..treba tesneni, vstrikovaci lista, vstriky, vaha vzduchu....pak rikal ze si to tam muzou nechat a postupne zkouset kde je problem a postupne menit dily a nebo ze si to muzu vzit a dam jinam.....jenze kam? myslite ze v autroizovanem servise to bude levnejsi a rychlejsi???
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Hele,jestliže sonda říká "chudá směs" a ta je ve skutečnosti "bohatá",tak lže sonda,protože je "otrávená".Dáš novou ,změříš její regulaci a směs analyzátorem ...OK.Odjíždíš spokojen.Pitman píše:Tak diagnostika zjisitla nasledujici...u lambda sondy je smes moc chuda a no konci vyfuku moc bohata..mno ..takze je to na hovno....co s tim....rikal ze to muze byt vic veci..treba tesneni, vstrikovaci lista, vstriky, vaha vzduchu....pak rikal ze si to tam muzou nechat a postupne zkouset kde je problem a postupne menit dily a nebo ze si to muzu vzit a dam jinam.....jenze kam? myslite ze v autroizovanem servise to bude levnejsi a rychlejsi???