Co s zšedlými plasty dveřních lišt??
- Reklama
Buď sundáš tapec a kliky vyndáš = spousta práce.
Nebo jako správné prase (=jako já) to jen pečlivě oblepíš a nastříkáš přímo na autě...
Nebo jako správné prase (=jako já) to jen pečlivě oblepíš a nastříkáš přímo na autě...
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nechaval jsemto lakovat u kamose lakyrnika, rychle a levne kdyby nekdo mel zajem, 10km od Usti nad Labem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
proč, když se to dobře olepí tak to musí klapnout ne
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Vyndat ty kliky neni zas tak velkej problém možná menší než to oblepovat. Mi je vyndali když jsme dávali stříkat předek a lakýra je střík při tom. Určitě vše vymontovat...Mike.S píše:proč, když se to dobře olepí tak to musí klapnout ne
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
Nojo vyndat kliky, jenže vyndej si kliky z auta přímo na sídlišti, vem si je domů a tam si je přelakuj To je minimálně 90% pravděpodobost, že během prvních deseti minut okolo auta projde nějaký chuligán A ty kliky taky hned tak neuschnou, takže mezi tím i příjdeš možná o něco z astry, ne-li rovnou o astru
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no nechaval jsem predni + zadni naraznik a toto - kliky,listy,prahy + sundat znaky vzadu na kufru a zavarit diru co tam byla + lak a cena byla lidova auto jsem tam mel 3 dny tusim ale jinak pouze lakovani tech klik list atd... to by bylo na 2 dny max rekl bych - 2000kc/dil mysleno naraznik atd. ty drobnosti by byly za min samozrejme ale zase demontaz montaz taky neco stoji pokud si to nesundate doma.Defender píše:Miloshi nahoď nějakou cenu a časový úsek, pro představu co je levně a rychle
Kdo mate zajem muzu poslat telefon do SZ a uz si to domluvte ale ted ma hafo prace tak az po novym roce.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Co s zšedlými plasty dveřních lišt??
Sorry,je to sice už asi pasé,ale já používám na černý plasty OBNOVOVAČ PLASTŮ od SONAXU a vydrží mi to měsíc a půl a pak už to stejně nevydržím a přetřu to znovu.Naposledy jsem to přetíral začátkem prosince 2008,auto stojí pořád venku,včera jsem ho umyl a je to pořád jako nový.Vřele doporučuju.