no s tim jsem i celkem počítal a tak bych spíš apeloval na ty co pojedou z větší dálky (teda pokud někdo pojede)....přecejen z baráku si tam tak za 10 minut ne????? já tak za klidnějšího provozu a solidního stavu silnice (pokud se nebude válet sníh) tak za 40 min.Honzza píše:Já můžu kdykoliv
Vánoční mini-srázek v Plzni ( Plaza ) - 20.12.2008
- Princ William
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
To by asi nebyl problém - že klucí plzeňský... Kolem Globusu rovně, na 1. velké křižovatce doprava, na druhé velké doleva a když pak neuhneš, Kaufland trefíš přímo na komoru...
Jinak mě osobně termín 20. vyhovuje a časově bych se přizpůsobil... pokud bude sucho - tak je to za pár minut...
Jinak mě osobně termín 20. vyhovuje a časově bych se přizpůsobil... pokud bude sucho - tak je to za pár minut...
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
sraz
Ja bych tedy prisel rad. mam ten PP na TIDu a treba to nekdo chce videt. a taky pokecat samosebou.
C-Max 1,8 TDCI Ghia
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
no tak já si tě u Glóbusu vyzvednu (to samí platí pro Ivanhoe67 taky....ale nevim jestli to nebudeš mít lepší po dálnici od Mariánek si tam hned.....v tom by taky nebyl problém....pojedu z toho směru jako od dálnice) nerad aby jsme se pak naháněli někde po Plzni (a ještě by vás tady na pevnejch radarech změřili i když asi všechny nešlapou ale i tak...náhod je vůl)....no to je hrůza, tak už někdo řekněte v kolik všem je to jedno.....samej flegmatikmajky.n píše:Mě je taky jedno v kolik to bude, podřídím se většině, akorát to v Plzni vůbec neznám a trefím tak maximálně na začátek ke Globusu
jj PP bych na TIDu bral viděl možná to bude ještě něco pro mě než auto prodam
P.S. včera ráno tam zase stála ta astra s tou varskou RZ jak má logo klubu...ale jelikož byla omrzlá tak tam asi byla přes noc a tak dedukuju že tam někde poblíž bude bydlet......musim nahodit lístek možná by taky přijel
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
No tak to by bylo naprosto skvělý, kdyby si mě tam vyzvednul, aspoň bych se nemusela nervovat, že někde zabloudímPrinc William píše:no tak já si tě u Glóbusu vyzvednu (to samí platí pro Ivanhoe67 taky....ale nevim jestli to nebudeš mít lepší po dálnici od Mariánek si tam hned.....v tom by taky nebyl problém....pojedu z toho směru jako od dálnice) nerad aby jsme se pak naháněli někde po Plzni (a ještě by vás tady na pevnejch radarech změřili i když asi všechny nešlapou ale i tak...náhod je vůl)....no to je hrůza, tak už někdo řekněte v kolik všem je to jedno.....samej flegmatikmajky.n píše:Mě je taky jedno v kolik to bude, podřídím se většině, akorát to v Plzni vůbec neznám a trefím tak maximálně na začátek ke Globusu
jj PP bych na TIDu bral viděl možná to bude ještě něco pro mě než auto prodam
P.S. včera ráno tam zase stála ta astra s tou varskou RZ jak má logo klubu...ale jelikož byla omrzlá tak tam asi byla přes noc a tak dedukuju že tam někde poblíž bude bydlet......musim nahodit lístek možná by taky přijel
Tak myslím, že nejlepší by bylo sejít se ve 14:00, jste pro?
BMW 530xD E60
- Princ William
no tak dobře ujednáno. já si tě tam vyzvednu ....se pak ještě pár dní předem domluvíme po telefonu...aby si nedělala po městě bludičkumajky.n píše:No tak to by bylo naprosto skvělý, kdyby si mě tam vyzvednul, aspoň bych se nemusela nervovat, že někde zabloudím
Tak myslím, že nejlepší by bylo sejít se ve 14:00, jste pro?
jinak 14h OK. co ostatní????? vyhovuje nevyhovuje?????
- Princ William
Flicek:No tak to nevim,je fakt ze jsem to chtel alespon umejt ale jak vidim momentalne pocasi venku tak se na to asi vykaslu jestli takhle bude i pristi tyden... Kdyz uz hnusny auto tak alespon i poradne spinavy
majky a princ: No aby jste oba vubec na sraz dojely
jinac tech 14h je ok a ted jeste kde presne teda?
majky a princ: No aby jste oba vubec na sraz dojely
jinac tech 14h je ok a ted jeste kde presne teda?
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition