"Aerosolové" ostřikovače
"Aerosolové" ostřikovače
Zdravím všechny!
Neexperimentoval tu někdo s výměnou klasických ostřikovačů (stříkající 2 proudy kapaliny) za nějaké nové, jakoby rozprašovače, co jsou na současných nových autech (např. i Škoda Octavia)??
Neexperimentoval tu někdo s výměnou klasických ostřikovačů (stříkající 2 proudy kapaliny) za nějaké nové, jakoby rozprašovače, co jsou na současných nových autech (např. i Škoda Octavia)??
Zafira Z18XE '03 saturn blue
- Reklama
Ahoj,
zkoušel jsem to a takto to dopadlo:
Použil jsem ty z Octavie a musí se seříznout, aby zbyl jen ten vršek odstřikovače s tryskou a trubička na kterou se navlékne hadička.
Do toho krytu po čelním oknem jsem do nabastlitl celkem hnusně, takže mě prosím nekamenujte
. Udělal jsem tam nové díry vedle stávajících trysek. Ty stávající jsem zkusil zalepit, ale nakonec jsem je tam ponechal.
Pak už jen stačí koupit kus nový hadičky a Tčko a celý to zapojit.
Pár fotek:

zkoušel jsem to a takto to dopadlo:
Použil jsem ty z Octavie a musí se seříznout, aby zbyl jen ten vršek odstřikovače s tryskou a trubička na kterou se navlékne hadička.
Do toho krytu po čelním oknem jsem do nabastlitl celkem hnusně, takže mě prosím nekamenujte

Pak už jen stačí koupit kus nový hadičky a Tčko a celý to zapojit.
Pár fotek:

- Princ William
no tak ne každej je patla...L.u.k.e píše:Ja v tom nevidim zadny prinos, akorad domrveni toho plastu viz. foto....
A to s autama s timto typem rozprasujicich ostrikovacu jezdim denne....

tímto se omlouvám tomu co sem dával ty fotky ale podle toho co napsal sám si je vědom toho že to neni zrovna košer
no tak z vlastní zkušenosti tak mlha je fakt lepší než čůrky na 4 fleky

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Chlapy v piatok ráno som išiel so služobnom Fábiou, ktorá stála v mraze celú noc. Prešiel som na hlavnú a oslepilo ma slnko. Chcel som očistiť trochu špinavé predné sklo ale ako som zapol ostrekovač, tak tá hmla / nebol tam koncentrát / vody mi okamžite zamrzla na čelnom skle a ja som nevidel ani na kapotu a to som bol na hlavnej a 60 km ta tch. Stierače len bezradne šúchali po skle, až som musel zastaviť. Všetko má svoje pre a proti.
Astra II
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
no ono by sis nepomohl ani s obyčejnýma tryskama jako má astra....nastříkáš (to je ještě v poho) ale jak to setře stěrač tak si na tom stejně jako na fabii
protože to hned mrzne v tej slabounkej vrstvě co je mezi stěračam a sklem 

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
no tak mě se to právě na astře stalo...v nádobce byla voda teda spíš letní směs a bylo okolo nuly....cáknul jsme na oknu a při roztírání za jízdy to parádně zmrzlo.....fakt super pocit když prdlajs vidíšPico píše:Princi, možné to je ale na Astre sa mi to ešte nestalo. Asi preto, že mám vždy nemrznúci koncentrát ale ja tak Astra je Astra.

Jo jo, přiznávám, vypadá/vypadalo to děsivě a stydím se, že jsem to sem vystavilPrinc William píše: no tak ne každej je patla...![]()

Ale teď už je to trochu lepší, protože jsem sehnal nový plast, takže ty trysky jsou v původních dírách.
Navíc při různých pohledech na auto jsou beztak ty trysky ukryty pod kapotou, takže i ta patlanina nebyla moc vidět.
Ale hlavně, že to fugnuje a mě to tak vyhovuje. Se zamrzáním jsem neměl nikdy problém (jsem z LBC, takže tu zima občas i je

- kabrioletak
vite co me vadi na steracich u opla ?sice ja je moc nepouzivam
ale vadi me kdyz ostrikuji okno ze se napred sepnou sterace a pak cirka behem necele sekundy ostrikne okno,tudis to tu necelou sekundu jede na sucho.v jinyh atech co jsem jel,to je naopak napred se ostriknou okna a pak se sepnou sterace.ja vim je to asi banalita jde o necelou sekundu a mozna jeste min,nekdo si toho snad ani nepovsimne ale me to trosku vadi,i kdyz je nepouzivam

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Re: "Aerosolové" ostřikovače
Tak tohle přesně mi taky trochu vadí. Já byl zvyklý na to že jsem měl ostřik nezávislý na stěračích tak jsem vždycky fest okno ostříkal a pak až sepnul stěrač aby nejel nasucho.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu