Vodafone internet v mobilu zdarma
Vodafone internet v mobilu zdarma
Pro ty, kteří mají jako poskytovatele Vodafone a ještě nevědí o "Vánočním dárku" - internet v mobilu zdarma na 6 měsíců. Aktivoval jsem si to, abych to vyzkoušel a je to bomba - nic se neplatí a mám net pořád k dispozici
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
APiK píše:Vodafone - chřipka z těla ven. nenene, to je vlastně tééén oskar, jó už si vzpomínám.....
Ja mam net v notasu taky skoro zdarma (od ufona), v mobilu mi to prijde good ale spis jako jen na cteni mailu nebo pouzivani RSS, jinak nevim jak se to da plnohodnotne pouzivat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Neříkám, že je to plnohodnotný, ale když nemáš po ruce pc s připojením, tak se tahle varianta hodí. Já vystřídal už všechny poskytovatele a jedinej Vodafone mi vyhovuje už roky a neměnil bych - to je můj osobní názor a komu se nelíbí tomu to vyvracet nebuduAPiK píše:Žádný "mobilní internet" není v dnešní době "plnohodnotný". Ale když to má člověk furt při ruce, je to super - sám taky používám i když né od Modaféénu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Plnohodnotně se používat dá. Já se přes mobil s Vodafonem připojuju na cestách. Notes a telefon jako modem. Sice to neni úplně fofr rychlé, ale stačí to.milosh píše:APiK píše:Vodafone - chřipka z těla ven. nenene, to je vlastně tééén oskar, jó už si vzpomínám.....
Ja mam net v notasu taky skoro zdarma (od ufona), v mobilu mi to prijde good ale spis jako jen na cteni mailu nebo pouzivani RSS, jinak nevim jak se to da plnohodnotne pouzivat
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
JJ 150Kč/měsíc a můžeš tím pádem lézt i na placené stránky samozřejmě, ikdyž teď taky noooo Ale každopádně na cestování bych to nepoužíval, protože jsou místa, kde se s GPRS sítí nepřipojíš, ikdyž GPRS síť je snad skoro po celé ČR... Nejlepší je na cestování notebook s PCMCIA kartou ( nebo jak se to sakra píše ), s některou z nich se můžeš naladit do všech sítí, čili máš zaručeno že vždy chytneš tu nejvyšší možnou rychlost v dané oblastiRici_X píše:Ja mam O2 a mam internet v mobile na 3 mesiace zdarma,potom to bude za nejakych 150kc mesacne
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tý jo, čumim jak jste všichni závislý na netu. Už bez něj nemůžete ani odejít z domu, co??
Naposledy upravil(a) Majla dne 28 lis 2008, 10:01, celkem upraveno 1 x.
Tak to rozhodně neee... Když někam jedu, tak zásadně bez netu, protože většinou jedu na odpočinek Ale mobil si beru, to je fakt
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Mas pravdu..porad za sebou taham "kabel"Majla píše:tý jo, čumim jak jste všichni závislý na netu. Už bez něj nemůžete ani odejít z domu, co??
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Tak zalezi....kdyz to sou ty nety co jsou free tak to je pohoda Wifi zadago se u nas v mestech uz taky zavadi (nekolik let)Dj.radim píše:Milosh: To máš ten za 0kč měsíčně,jen 15kč za hodinu + modem 3000kč?Já když potřebuji např. ve Vídni se připojit na net,tak wifinu a bez problému.Vždy se někdo najde,kam se vecpu
Je to gut ale chce to dat bacha aby se nekdo nevecpal k vam
Data atd...
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej