Bezpečnostní pásy
- Reklama
Myslel jsem třeba jako ve Fábii. Tam jsem si musel koupit ty klipsny co maj v hyper-super, aby mě to neškrtilo. Na Astru dát nejdou.Mike.S píše:APIK: proč by tě měl zatahovat do sedačky, na to mám motor ne? a ta pružina není zase tak silná
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
aha, Fabii neznám a v Roomsteru je to v pohoAPiK píše:Myslel jsem třeba jako ve Fábii. Tam jsem si musel koupit ty klipsny co maj v hyper-super, aby mě to neškrtilo. Na Astru dát nejdou.Mike.S píše:APIK: proč by tě měl zatahovat do sedačky, na to mám motor ne? a ta pružina není zase tak silná
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Jo v Roomsteru si taky nestěžuju.Mike.S píše:aha, Fabii neznám a v Roomsteru je to v pohoAPiK píše:Myslel jsem třeba jako ve Fábii. Tam jsem si musel koupit ty klipsny co maj v hyper-super, aby mě to neškrtilo. Na Astru dát nejdou.Mike.S píše:APIK: proč by tě měl zatahovat do sedačky, na to mám motor ne? a ta pružina není zase tak silná
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Riešilo sa to aj niekde inde než v spomenutom odkaze a niekto radil umyť pásy jarovou vodou.
Ja som to spravil na začiatku leta a doteraz mám pokoj. Jednoducho som predné pásy úplne vytiahol a zachytil vzadu, aby zostali napnuté a normálne som ich špongiou umyl s jarovou vodou a potom opláchol čistou. Nechal som ich vyschnúť a doteraz (cez 10tis km) sa pekne celé sami navíjajú.
A to som s pásmi poctivec a dávam si ich úplne vždy (odkedy ma zachránili pri 2saltách v aute).
Ja som to spravil na začiatku leta a doteraz mám pokoj. Jednoducho som predné pásy úplne vytiahol a zachytil vzadu, aby zostali napnuté a normálne som ich špongiou umyl s jarovou vodou a potom opláchol čistou. Nechal som ich vyschnúť a doteraz (cez 10tis km) sa pekne celé sami navíjajú.
A to som s pásmi poctivec a dávam si ich úplne vždy (odkedy ma zachránili pri 2saltách v aute).
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezpečnostní pásy
tak mám zkušenost se špatně navýjejícími se pásy! Vyzkoušel jsem metodu mytí čistou jarovou vodou a potom jsem to pro urychlení přežehlil žehličkou - nechtělo se mi čekat až to uschne! NO a světe div se u řidiče, kde jsem musel pás pokaždé až do konce nasouvat rukou...tak se mi navýjí zcela sámy a docela i rychle!!! tak jsem z toho unešenej a jsem rád že nemusím pořizovat nové pásy!
PS: akorát byla piplačka se zakrytováním pásu - pro zkušené možná ne ale pro ty co to dělaj poprvé docela boj Pásy sem totiž umyl co nejvíce - protože když se ten kryt neoddělá tak tam docela kus nevyčištěného pásu chybí
PS: akorát byla piplačka se zakrytováním pásu - pro zkušené možná ne ale pro ty co to dělaj poprvé docela boj Pásy sem totiž umyl co nejvíce - protože když se ten kryt neoddělá tak tam docela kus nevyčištěného pásu chybí