Fuj, jsem se lek, tak jsem hned hledal ten křížek vpravo nahoře...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radoš 92 píše: Leda fotku na forum, jinak ne! Jeden kousek je pro manželku a zbytek pro mně!!!
Pošli fotku na fórum i když já za chvíli budu muset PC vypnout a notebook jsem si, já blb, nechal v práci. Tak abych tu pizzošku vůbec viděl. Kdyžtak jí uvidím až ke snídani zítra ráno .
Apu, Sice pozdě, ale .....
Radoši a já mám zrovna takovou chuť.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
rychlyradim píše:tak sem si tak dnes krásně jel z Brna na Vysočinu a hezky mezi Veselíčekem a vesnici Jámy - (NEW_NAME) určitě ví o čem ted mluvím sem se zadrhnul cca na 3 hodiny...foto napoví....
kolem dokola min 60Cm sněhu...a pěkně to tam foukalo..tak pozor..VYSOČINA = DOBRODRUŽSTVÍ Nemohl jsem ani vylézt z auta...jak tam bylo moc sněhu...
PS: byla to fuška......
jsem ted videl v bauhausu takovou skladaci lopatu do auta by se ti bejvala hodila
no ta lopatka by ti nepomohla...měl jsem tam dvě velká hrabla na sníh se kterými mi to trvalo 3 hodiny..tak s tou lopatkou bych odjížděl někdy teď
genius0011 píše:dneska sem vyrazil s astrou na projížďku a jedu z kopce(po sněhu) šlápnu na brzdu trtrtrtr a najednou nic- smyk rozsvítila se kontrolka ABS a nefunguje mi
ABS už fungujenevím čím to bylo ,ale dneska sem ráno jel nakoupit a furt svítila kontrolka a ABS pořád nic a při couvání sem dupl na brzdu abych se otočil na menším radiusu a hle kontrolka zhasla a už je vše v pořádku
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
rychlyradim píše:(NEW_NAME) určitě ví o čem ted mluvím
Jo ví ale já naštěstí vklidu všude zatím projel
a jak je u mě zvykem, v garáži mám nachystanou hliníkovou lopatu a když bude potřeba, beru jí sebou stejně tak je to i s motorovkou když je tu nějaká vychřice (nejednou jsem jí potřeboval) ale jak psal Radim: VYSOČINA = DOBRODRUŽSTVÍ
Kua jak ja vam zavidim ... kdybych bydlel na vysocine, tak mam zaminku koupit si poradnej offroud s radlici, navijakem, atd Nebo minimalne pracovni ctyrkolku
Tak kup ctyrkolku + se daj dokoupit pasy ... a s tema neni problem ani v hlubokem snehu. A kdyz precijen zapadnes, tak lepsi ctyrkolky mivaj silnej navijak.