Denní svícení
Denní svícení
Zdar astráci. Na fóru zafira řeší denní svícení, kde mají připravenou svorkovnici pro relátko. Nadá se toto relé dodělat do astry. Já ho tam buhužel nemám a 2.500,- se mi nechce dávat servisu.
- Reklama
Hledat, Hledat, Hledat, Hledat, Hledat, Hledat, Hledat, Hledat, Hledat,
Číst, číst, Číst, číst,Číst, číst,Číst, číst,Číst, číst, - je to i na Astru
https://www.astra-g.cz/forum////viewtopic.php?t=9467
Číst, číst, Číst, číst,Číst, číst,Číst, číst,Číst, číst, - je to i na Astru
https://www.astra-g.cz/forum////viewtopic.php?t=9467
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Je fakt, že tu někdo psal, že novější ročníky ho někdy nemají. Pokud tam ale není a denní svícení bych chtěl, zřejmě bych obětoval 2500,- kč, než se s tím bastlit.
Jinak znám servis co nám dodělával denní svícení do všech aut (různý značky) a vždy za 1000,- Kč. Bylo mu jedno, co je to za auto.
Zkusil bych nějakého autoelektrikáře.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Re: PROSBA
Je potřeba najít konektor pro denní svícení. Astra z r. 99 by ho tam měla mít. Kde se konektor nachází, jak se k němu dá dostat, kde se dá modul objednat za kolik, jak ho namontovat, jak osadit pojistku, detailní popis funkcí modulu a vše kolem toho se nachází v sekci Zafira konkrétně TADY. Pro Astru to tam nedávno řešil uživatel APiK, kterej byl tak hodnej a udělal k tomu i fotodokumentaci. Takže stačí přečíst a vím vše potřebné, popř. se na něco nového zeptámsiola píše:KDYŽ MÁM NA TÝ SVORKOVNICI U ASTRY G rv. 99 POJISTKU NA DENNÍ SVÍCENÍ, JE MOŽNÉ TO NĚJAK ZAPOJIT? JO SEM LAIK TO DENNÍ SVÍCENÍ ZNAMENÁ ŽE PO STARTU SE SVĚTLA SAMY ROZSVÍTÍ???
DÍK ZA ODPOVĚĎ
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
FOTKY
Cenu 1800,- Kč u Opela potvrzuji. No a schéma? To by se někdo musel obětovat a nakreslit to podle toho jak to je zapojený. To znamená kuchnout kryty a měřit a měřit.pepino.sk píše:Včera jsem se ptal v opel servisu a řekli mi, když astra nemá přípravu dá se dodělat a cena je okolo 3.500,-. Včetně relátka,které údajně stojí 1.800,-. Takže ty dráty od konektoru se musejí dát dodělat. Škoda, že není žádné schéma, kde je rozkresleno zapojení těch 7 kabelů.
EDIT: 3500 - 1800 = 1700,- Kč za přípravu? To bych si nechal udělat za ty prachy přípravu od Opela a pak tam šoupnul modul od p. Pance.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)