Poraďte prosím s výběrem - koupeno.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam na to stejnej nazor ale ty mas novejsi model, kazdopadne kdyz auto funguje bez problemu proc se ho zbavovat, kor kdyz uz se cena pohybuje jen kolem 100litru. Taky u nas bude jako druhy auto v rodine, resp. manzelka uz si na nej dela zalusk, ne na tvy, na mojeAstraDTI píše:Tak, tak, mam v planu si Astru jeste uzit. Zatim jako prvni auto v rodine, pak se presune na misto druheho auta ... a pak se uvidi. Treba skonci na veteranskejch znackach
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kor v manualuZigi píše:Manzelce by 2.2DTi potrhala rucemilosh píše:manzelka uz si na nej dela zalusk, ne na tvy, na moje
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem spokojeny s benzinem a dalsi auto do rodiny bude taky beno v automatu
Tak jsem tam dnes byl protože ode dneška mám vycházky a ta Astra je do pondělka zadaná, ale říkal že si myslí že na 99% ten kdo ji zadal ji také vezme. Vypadá moc pěkně dle mého laického zkoumání bych řekl že lak byl originál, jeden malý škrábanec na předním nárazníku jinak naprosto v cajku i v interiéru. Pneu Continental se slušným vzorkem. Tím že byla zadaná jsem ji neprojížděl, ale na místě jsem zjistil to co jsem si hned od začátku myslel. Tempomat nemá a samozřejmě ne 4 bagy ale jen dva.
v pondělí sem jel zrovna jednou astrou G s vysranym automatem, na tachometru 147tis, nepodřazuje, bejt tebou tak z automatu tak nadšenej nejsemmilosh píše:Ja jsem spokojeny s benzinem a dalsi auto do rodiny bude taky beno v automatu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
chtít můžešAstraDTI píše:...budu chtit vic penez...
to že to máš v teplý garáži a leješ "dobrej" olej ti nikdo nezaplatí...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já bych to ocenil a kaji se neb jsem si uvědomil že dárek pro Tebe neustále vozím v autě a na to abych ho poslal vždycky vzpomenu ve chvíli kdy nemám na to absolutně čas a když čas mám tak si zase nevzpomenu. Tak snad už ho brzy pošlu. Kdybych se jel podívat na tu do Příbrami mohl bych Tě v Praze vyzvednout a vzít na prohlídku pokud bys měl čas? Ale ještě nevím jestli tam pojedu možná nejdřív zajedu do Olomouce a třeba s ní už odjedu.AstraDTI píše:Pokud budu prodavat, tak jen nejakymu fandovi do Opla, kterej to oceni.