Cvakání v CD mechanice
Cvakání v CD mechanice
Při zapnutí orig. rádia mi začne cvakat mechanika CD, stejně jako by mělo snahu vysunout CD. CD zůstane v mechanice a nic se nestane. Trvá to cca3-4 sec pak to přestane. Rádio a CD pak hraje v pořádku.
- Reklama
Re: Cvakání v CD mechanice
mám stejný problém až na interval cvakání neustále se zvyšuje 5-10sec.Luboš M. píše:Při zapnutí orig. rádia mi začne cvakat mechanika CD, stejně jako by mělo snahu vysunout CD. CD zůstane v mechanice a nic se nestane. Trvá to cca3-4 sec pak to přestane. Rádio a CD pak hraje v pořádku.
může někdo poradit???
Astra Caravan Z18XE Elegance 2002
- peter13675
zdar vyriesil ste uz niekto ten problem s cvakanim ako keby v cd mechanike ? mam cdr500 a robi to po zapnuti cca 10sekund aj ked tam je cd aj ked tam nieje vlozene radio inak funguje ok ale to cvakanie po zapnuti uz ma rozculuje poradite ? dik Peter
Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
Ahoj všem, rada jediná, demontáž, rozborka a lehce promazat mechanické části, ideální je olej do šicích strojů nebo strojků na holení, ty mažou a nejsou tak agresivní, ale opravdu jen lehce pokud nechcete mit mastný cdčka
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Mi to dělalo když jsem ted nedávno koupil použité CDR 500, tak hned putovalo zpět k člověku od kterého jsem kupoval, ten říkal že tam byla nějaká nečistota tak to vyčistil poslal zpět a od té doby všechno OK
ked vam cvaka v tych radiach tak ich otvorte a odpojte a precistite konektory na snimace a motorceky - robi to zly kontakt na koncovy spinac alebo nieco podobne - casto staci konektor vytiahnut a zase zasunut a chyba sa neobjavi par rokov.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima