PMA píše:2langdon2: ne, diky, ojety "bavo" nikdy
na tyhle veci mam byt, auto slouzi pouze k preprave
hele nic ve zlym, mejte se tu, jdu spat jsem po nocni
Delas analytika v NASA ?
Tak dobrou taky delam nocni
A hlavně si dlouho počkat než to někdo koupí...Fóbii 1.2 HTP jsou plný bazary... v AAA už pro ně mají speciálně dvě řady.... Takže fobie zabírají skoro půlku bazaruAPiK píše:Ale budeš muset těžce připlatitPMA píše:P.S.: prodam Fabii, koupim Astru
Tak pokud meni auto kazdy 2 roky tak je novy blbost, ale jinak se to vubec neda srovnavat-LJ- píše:Jn mluvim o tom.....proste zalezi na hodne vecech a i tak uplne novy auto je hrozna blbost.....si koupit
To rika i nas znamej kterej ma penez jako slupek.....mega barak..skoro hrad v Italii a nikdy by si new auto nekoupil proste koupi jedine rok, dva stary.....pokazdy.a jedine nemecky ale to sme zas na zacatku
zapoměl jsi ještě na naše cigánský spoluobčany.... Ale víš proč je mají? Protože ve fóbii neodvezou krumpáče a lopaty....A mají rádi pohodlíPMA píše:v ojetym bavu jezdej samy machirci, buzny a podobnelangdon2 píše:konecne...odchaadza....A co mas kvoli oejtemu BMW??? to auto nemalo chybu...iba tu...ze zralo 10 litrov...
a to ja nejsem
Měli by se kluci domluvit že?Zigi píše:PMA řekl, že Zafira 1.8 by to natřela HTPčku, ale svanter řekne, že jeho HTP by to natřelo i Astře 1.8, kde jsme potom? Na Marsu?
mačku vo vreci nevim kdo by kupoval kočku.., mi říkame zajce v pytlipalix píše:To je ale rýchlo sa rozvíjajúca diskusia . Ako tu niekto písal - noví auto je nové. Tiež som kupoval nové, ale zas ho neplánujem tak skoro predať. Zatiaľ plná spokojnosť. Aspoň viem, že ma nikto nepodviedol a nekúpil som mačku vo vreci.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |