p@dreho Astra - X16SZR 3DV OPC Line

Odpovědět
padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 02 říj 2008, 13:25

Zigi píše:Asi někde na drátě :lol: :lol: :lol:
No aj ja si myslim ze najskôr niekde tam na dráte.... :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) padre 22 dne 28 črc 2009, 10:00, celkem upraveno 1 x.

Reklama

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 21 říj 2008, 10:37

nazdarek dnes mi konečne prišla nová maska náhodim ju a dám hneď foto plus fotky trošku zmeneného interiéru.

Skuti

Příspěvek od Skuti » 21 říj 2008, 19:59

Házej fotky co nejrychleji! Jsem zvědavý :wink: Jinak naozaj pekná astřička 8) Přeju mnoho úspěchů :)
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE

tixxo

nazdar

Příspěvek od tixxo » 21 říj 2008, 23:32

vidim pekny kusok. velmi pekna, presne take disky by som aj na svoju prijal.. ale ona je uz zvyknuta ze je seriovka :P
inak rovnaky motor, karoseria aj farba, vela stastnych km zelam. mas ju dlho? a ako si spokojny? myslim motor, spotreba a tak..
Saša kde si? mame dalsiu sestru.. :)

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 22 říj 2008, 08:38

Skuti píše:Házej fotky co nejrychleji! Jsem zvědavý :wink: Jinak naozaj pekná astřička 8) Přeju mnoho úspěchů :)
diky:D ....neboj hodím ich tu čo najskôr len včera som to nejako nestihol..........prídem s prace a hneď su tu. :)

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Re: nazdar

Příspěvek od padre 22 » 22 říj 2008, 08:48

tixxo píše:vidim pekny kusok. velmi pekna, presne take disky by som aj na svoju prijal.. ale ona je uz zvyknuta ze je seriovka :P
inak rovnaky motor, karoseria aj farba, vela stastnych km zelam. mas ju dlho? a ako si spokojny? myslim motor, spotreba a tak..

diky za pochvalu aj tvoja je taká pekná seriovka takto vyzerala moja keď som si ju doniesol. :D pozeral som si tvoje fotky sú na presne rovnaké.s motorom som nadmieru spokojný síce nieje to žiaden trhač asfaltu ale nestažujem sa ako moje prvé autíčko mi stačí inač presne dnes ho mám rok. :) a spotreba 7,0-7,5l.. 8,0l podľa štýlu jazdy a čo ty ako si spokojný so svojou???? chystáš v budúcnosťi niejaké úpravy?

tixxo

Příspěvek od tixxo » 22 říj 2008, 10:29

padre 22 píše:
tixxo píše:vidim pekny kusok. velmi pekna, presne take disky by som aj na svoju prijal.. ale ona je uz zvyknuta ze je seriovka :P

diky za pochvalu aj tvoja je taká pekná seriovka takto vyzerala moja keď som si ju doniesol. :D pozeral som si tvoje fotky sú na presne rovnaké.s motorom som nadmieru spokojný síce nieje to žiaden trhač asfaltu ale nestažujem sa ako moje prvé autíčko mi stačí inač presne dnes ho mám rok. :) a spotreba 7,0-7,5l.. 8,0l podľa štýlu jazdy a čo ty ako si spokojný so svojou???? chystáš v budúcnosťi niejaké úpravy?

to jej hadam aj nejaku oslavu prichystas.. vsetko rovnake len rok vyroby mame +- 1 :D ja som spokojny tiez, najprv som bol trocha sklamany ze nemam silnejsi 16-ventil ale ma vela ludi utesovalo ze tato 8v je zas spolahlivejsia a to podstatne. a som nakoniec spokojny. do dalsieho auta by som urcite volil silnejsi motor ale to je este v nedohladne. spotreba na dlhe trasy aj 6,5 - 6,7 u mna. tak 7 +- mam teraz 88.000 km z toho mojich je 16.000 a zatial som len vymenil olej takze som spokojny :?: 4-teho idem na servisku do oplu tak dufam ze bude vsetko ok ako doteraz. mal si uz nejake servisne zalezitosti s nou? myslim motor a tak.. kolko mas km?

tixxo

upravy

Příspěvek od tixxo » 22 říj 2008, 10:31

jaj a upravy, som zabudol, chystat by som chystal ale odvija sa to od penazi.. jedine upravy boli zatial asi take ze som si kupil navigaciu, radijko - kenwood kdc-w6041u, gumy nove letne, teraz zimne, cize upravy ziadne :D ale na jar az by som nasiel nejake suce elektrony tak by som do nich isiel + by som na jar dal nalakovat bocne listy + prahy + klucky mozno tiez. uvidime podla situacie

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 22 říj 2008, 18:54

tixxo píše:
padre 22 píše:

to jej hadam aj nejaku oslavu prichystas.. vsetko rovnake len rok vyroby mame +- 1 :D ja som spokojny tiez, najprv som bol trocha sklamany ze nemam silnejsi 16-ventil ale ma vela ludi utesovalo ze tato 8v je zas spolahlivejsia a to podstatne. a som nakoniec spokojny. do dalsieho auta by som urcite volil silnejsi motor ale to je este v nedohladne. spotreba na dlhe trasy aj 6,5 - 6,7 u mna. tak 7 +- mam teraz 88.000 km z toho mojich je 16.000 a zatial som len vymenil olej takze som spokojny :?: 4-teho idem na servisku do oplu tak dufam ze bude vsetko ok ako doteraz. mal si uz nejake servisne zalezitosti s nou? myslim motor a tak.. kolko mas km?

no aj som jej prichystal namontoval som si novú masku a dokúpil som si aj kapacitor GROUND ZERO takže si myslím že dostala darčekov až až.no ak mam pravdu povedať aj ja som bol trošku sklamaný ako ti že nemám silnejší motor ale prešlo ma to a som rád že mam 8V.ja som si zas vymenil všetko čo sa dalo tak aby sa astrička mala pri mne ako v perinke :D servisné zaležitosti som zatial vážnejšie nemal akurát som mal prasknutú jednú tuším podtlakovú hadičku tak asi sa to niejak volá.l

skoro som zabudol mam najezdených 110 000km :D

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 22 říj 2008, 18:58

Nové poťahy+lakťová opierka

Obrázek

Obrázek

Nová maska

Obrázek
Naposledy upravil(a) padre 22 dne 31 říj 2008, 10:08, celkem upraveno 1 x.

Skuti

Příspěvek od Skuti » 22 říj 2008, 19:42

Na to jsem čekal :D , ale ty potahy jsou špicovní, kde jsi je sehnal? :wink: Jinak interiér je super, gratuluju fakt, že jo :) Tiše závidím 8)
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 22 říj 2008, 19:47

ty potahy jsou špica ... 8)

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 22 říj 2008, 19:48

Skuti píše:Na to jsem čekal :D , ale ty potahy jsou špicovní, kde jsi je sehnal? :wink: Jinak interiér je super, gratuluju fakt, že jo :) Tiše závidím 8)
DIKY Poťahy tak na tie som čakal tri mesiace ale dočkal som sa a sú z Prahy no zlaté České ručičky stojá zato :D

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 22 říj 2008, 19:50

Samothe píše:ty potahy jsou špica ... 8)
diky :D

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 22 říj 2008, 19:52

Skuti píše:Na to jsem čekal :D , ale ty potahy jsou špicovní, kde jsi je sehnal? :wink: Jinak interiér je super, gratuluju fakt, že jo :) Tiše závidím 8)
ešte ti tu hodím interiér v noci pekne som si ho vysvietil zajtra dám foto ok?

Odpovědět