palubny pocitac, radio, volant svieti aj bez klucika
palubny pocitac, radio, volant svieti aj bez klucika
palubny pocitac, radio a aj volant svieti aj bez klucika v zapalovani
a radio vobec nefunguje!
neviete v com to moze byt?
bateria a jej magicke oko sa zdaju byt zelene
a radio vobec nefunguje!
neviete v com to moze byt?
bateria a jej magicke oko sa zdaju byt zelene
Astra G Comfort Z14XE
- Reklama
radio je original CAR400 aj ovladanie na volante je original.
Vsetko zacalo takym sposobom, ze ked som nastartoval tak vsetky rucicky klesli po nastartovani a hned sa vratili do normalu.
Potom po nastartovani zacalo svietit ABS, ale po par sekundach (2-3) od nastartovania zhaslo.
A potom dnes toto:
nastartoval som auto, radio svietilo, ale nedalo sa zapnut, palubny PC neukazoval ani datum ani cas ani nic, len spotrebu.
Vypol som motor palubny PC a radio aj volant svietili stale dalej.
Tak som zamkol auto a ono to svieti stale, tak som z toho hotovy.
Bateria podla magickeho oka je este zelena, aspon to tak vyzeralo tak
za kazdu odpoved som vdacny
v.
Vsetko zacalo takym sposobom, ze ked som nastartoval tak vsetky rucicky klesli po nastartovani a hned sa vratili do normalu.
Potom po nastartovani zacalo svietit ABS, ale po par sekundach (2-3) od nastartovania zhaslo.
A potom dnes toto:
nastartoval som auto, radio svietilo, ale nedalo sa zapnut, palubny PC neukazoval ani datum ani cas ani nic, len spotrebu.
v.
Astra G Comfort Z14XE
Pri štarte padajú aj mne ručičky na nulu a občas zostane svietiť kontrolka ABS, ale len chvíľku, pokým nenabehne nabíjanie. Pripisujem to zníženej kapacite batérie. Ale podsvietenie sa mi vypne. Skús odpojiť tú baterku a uvidíš.voyo píše:radio je original CAR400 aj ovladanie na volante je original.
A potom dnes toto:
v.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Zelené oko je OK, napätie na prázdno 12,5 V, ale kapacitne už nepostačuje. Chcel som z rychlého servisu Opel novú a neboli ju v Opli schopný zohnať ani behom pol roka......
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Ahojte,
dakujem za rady.
Nakoniec som bol odpojit bateriu, napojit a znova vsetko fachci ako ma
Som si vydychol.
Ale teda asi kupim tu novu bateriu, lebo takyto stres uz nechcem zazit.
Arwy - rychly servis uz nefunguje. Dnes som bol v Opli.
Mas len ako stare auto zlavu 10% 20% 30% z ceny. Original bateria od Opla 55mAh stoji 4187sk (-20% teda 3350sk) co je strasne vela.
Dakujem za pomoc vyriesene.
dakujem za rady.
Nakoniec som bol odpojit bateriu, napojit a znova vsetko fachci ako ma
Som si vydychol.
Ale teda asi kupim tu novu bateriu, lebo takyto stres uz nechcem zazit.
Arwy - rychly servis uz nefunguje. Dnes som bol v Opli.
Mas len ako stare auto zlavu 10% 20% 30% z ceny. Original bateria od Opla 55mAh stoji 4187sk (-20% teda 3350sk) co je strasne vela.
Dakujem za pomoc vyriesene.
Astra G Comfort Z14XE
Viem že rýchly servis je už pasé, ale ja som ju objednával zhruba takto pred rokom a do spustenia Clasic servisu čo bolo asi pol roka, ju neboli schopný dodať .....