ale v druhým ani nepípl a chválil je taky

No já to ze jízdy ve městě zhasínám většinou, ale občas taky ne

No to je veselej příběh, ale až ten flastr fakt dostanu nebo až mi něco vyčorujou, veselí to nebude, tudíž: jak udělat automatický zavření okének při zamčení?Jedu si do obchodu pro bonboniéru, chvilková akce, auto ještě orosený, protože jsem parkoval v noci venku, vylítnu z baráku skočim do auta, pootevřu si po ránu okýnka a valim, ve chvilce jsem u onchodu, zaparkuju přímo před vchodem malého obchůdku a jdu dovnitř, předemnou je jedna babka, pohoda, koupim co jsem chtěl a během tří minut jsem zpátky u auta a co nevidim, u auta stojí i fízlošnějak divně na mě čumí, tak pravim: můžu vám pomoct? a on že můžu a už na mě začal valit, že podle vyhláčky číslo *** silničního zákona o zabespečení vozidla bla bla bla, no tak prostě pootevřený okýnka na parkovišti, že to budu mít za 2000,-
![]()
Říkám: tak jo noa on, to mi je teda dáte? a já že se s ním hádat nebudu, že to stejně nemá cenu
tak se na mě pousmál ( jak nějakej buzík)
a říkal, že to bude tentokrát jen napomenutí, ale že příště si mě podá a jestli někdy přijdu, že mi vykradli auto, že mě skopne ze schodů služebny
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |