Dost dobry! Proc ja vzdy kdyz jsem kupoval auto jsem v zapeti musel kopovat i novou baterii, to neni fer. O soucasnem Gecku to nastesti rict nemusim, tam je jeste original.manli2 píše:no na efku astře jsme měli org baterku danou do auta podle papírů 04/94 a zkapala až na vánoce 2003
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
Jen doplním, že "bezúdržbová", neznamená, že jí tam člověk vrazí a tím to končí, musí se zvlášť v zimním období při krátkých jízdách dobíjet nabíječkou i když se zdá, že je v pořádku a normálně startuje, pak vydrží hodně.Marky píše:Presne tu co mas akorat se spravnou kapacitou jsem si kupoval do eFka jiz pred 4lety. Byla super ani jsem nevedel, ze ji tam mam, auto vzdy chytlo na prvni cvrnknuti a to i v zime. 44Ah do diesla je fakt sila, to ji davas pri startovani docela na prdel. Jinak jdes docela z extremu do extremu ze 44Ah soucasnych na Tvych zvazovanych 100Ah . Porid si radsi to co tam patri a nemusis takto experimentovat . Bezudrzbove jsou bezva, ale musis mit v poradku dobijeni, jinak si ji casem znicis.dj.chicken píše:no ja vim ale tohle je specialni bezudrzbova autobaterie bosch silver 44Ah
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
jo jo,jo,hýčkám jí,má sice to zelený oko,ale v zimně jsem jí přeci jen napojil na nabíječku,nic tím neskazíš,jenže až bude v platnosti za měsíc ta nová vyhláška,tak při krátkých jízdách půjde všechno do zdrojů,světla,topení,vyhřívání,a žádný přebytek do baterie,asi bude na krátkých trasách trpět,jen starty,světla,topení,vyhřívání a pod.,bude to chudinka,nevím až tak tomu nerozumím,ale nevím kolik toho půjde do baterky.Marky píše:Pepco ona ta baterka v tom mem starem eFku porad slape jako hodinky, ale u jineho pana . Pokud mas kvalitni baterii, dobre dobijeni a trochu se k ni chovas slusne, tak je schopna rozumne zivotnosti. Vydrz te Tve originaln bateri je opravdu velmi slusna, je videt, ze je v Tvem aute jako v bavlnce .
- Princ William
2555,-Princ William píše:kolik stoji baterka orig opel 55Ah nevite nekdo
Je to kod 1201200, muzes na to mrknout zde:
http://dily.opel.cz/index.php?action=section&id=19658
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Princ William
to uz bych do ni sel. za tech 2500 bych si radeji koupil neorigo.BaronJ píše:V LBC v opel servise je nejaka akce a mam takovy dojem,ze ta cena se pohybuje kolem 1600 +-100. Nejsem si jisty. Nemam pred sebou ten letacek.Krome baterky tam nabizi vyměnu zadniho dilu vyfuku,brzdových desticek a tlumicu.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
- Princ William