jak zapojit predni mlhovky prosim
-
- Kontaktovat uživatele:
jak zapojit predni mlhovky prosim
menim predni naratnik bez mlhovek za naraznik s mlhovkama a zapomel jsem na to ze mi asi nebudou svitit protoze nemam na ně vypinac tak prosim co mam delat, kdyz si to necham udelat tak to bude asi pekny balik. predem dekuji Patas
Mam Astru G a chci ji skrašlovat a zachovat stale pěknou.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
a co tady http://www.astra4ever.cz/dodatecna-mont ... -t209.html , jinak ja se na to taky chystam, chybely mi uz jen mlhovky a ty jsem dnes objednal
. Kabely mam navedeny uz z vyroby. Pokud je tam nemas tak muzes dat i mlhovky univerzal. ktere jsou i z navodem, kabelazi, relatkem i vypinacem

Není pravidlem, že jsou vždy na autě koncovky na mlhovky. Přední svazek kabely mlhovek nemusí obsahovat. V centrálním svazku pod přístrojovkou jsem je zatím viděl vždy.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- Luboš X17DTL
- vasekpetr1
:V centrálním svazku pod přístrojovkou jsem je zatím viděl vždy.
A kde ten svazek končí? Já v motoru u nárazníku koncovky na mlhovky taky nenašel. A k té svorkovnici X2 netuším, jak se dostat (je to schovaný za posilovačem a trubkama). Asi budu muset tahat nové kabely
.
A kde ten svazek končí? Já v motoru u nárazníku koncovky na mlhovky taky nenašel. A k té svorkovnici X2 netuším, jak se dostat (je to schovaný za posilovačem a trubkama). Asi budu muset tahat nové kabely

Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
tak jsem to dnes vyzkousel na necisto a mlhovky sviti, tak ted jen pockat na jaro a kuchnout naraznik...jeste by me zajimalo: jak jsem vymenil vypinac tak vse funguje (naklapeni svetel,nastaveni jasu,mlhovky predek zadek), ale nesviti mi podsvetleni tech tl. mlhovek a nakl. svetel. podsvetleny je jen ten hlavni knoflik na svetla. kde muze byt chyba.. 

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky nad tim zacinam dumat, kdyz mam origo naraznik staci vyriznout diry a je to? Je tam priprava na srouby?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vasekpetr1
V origo nárazníku úchyty na šrouby najdeš. Když lehneš pod auto zepředu a koukneš pod nárazník, tak to uvidíš
. Hlavně se koukni, jestli tam máš nataženou kabeláž. To je větší pakárna, pokud se musí tahat kabel z pojistkového kabelu(jako u mě).

Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No proto se informuju dopredu, pokud kabelaz nebude tak na to prdim, mam moznost je sehnat levne tak nad tim dumamvasekpetr1 píše:V origo nárazníku úchyty na šrouby najdeš. Když lehneš pod auto zepředu a koukneš pod nárazník, tak to uvidíš. Hlavně se koukni, jestli tam máš nataženou kabeláž. To je větší pakárna, pokud se musí tahat kabel z pojistkového kabelu(jako u mě).

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vasekpetr1
Tím pojistkovým kabelem jsem myslel kabel, který vede z pojistkovky do hlavního konektoru (tuším X1 - mezi kabinou a motorovým prostorem). Už jsem to tu popisoval, jak jsem ty mlhy oživoval
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Dá se to zvládnout
.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Dá se to zvládnout