jo diky. Zkusim to tady procist co a jak. zkusil jsem rict kluku v servisu ze to muze byt krokovej moturek co jsem tak tady se docet ze to muze taky delat. Ale pry byl cistej ze to neni krokacem.
ne to jsou jiny. ja to auto koupil v bazaru a oni mi poskytovali opravy jakoby v jejich zaruce. ale tam uz nepachnu. stalo me to tam pres 15 tis. takze razem me auto stalo 130tis uz.
to mas pravdu ale to bych musel zpet do toho autobazaru aby to reklamovaly a tomu neverim ze by oni priznali chybu ze to nebylo klapkou to uz jsem na ne zkousel a neuspel jsem mel jsem i od dvou servisu vyjety papiry z dignostiky ze je to klapka oni udajne mi rekli ze to napichli a ukazalo to ventil saciho potruby, oprava by me stala 3500. a verim ze by to bylo porad na nic tak uz jsem to vzdal.
bubak1 píše:to mas pravdu ale to bych musel zpet do toho autobazaru aby to reklamovaly a tomu neverim ze by oni priznali chybu ze to nebylo klapkou to uz jsem na ne zkousel a neuspel jsem mel jsem i od dvou servisu vyjety papiry z dignostiky ze je to klapka oni udajne mi rekli ze to napichli a ukazalo to ventil saciho potruby, oprava by me stala 3500. a verim ze by to bylo porad na nic tak uz jsem to vzdal.
Já bych to nevzdával. Je to 100% řídící jednotka, tak ať ti jí vymění, páč je to skrytá vada a ze zákona na to máš nárok. I když chápu, že s bazarníkama se hádá těžko...