přestalo fungovat servo
přestalo fungovat servo
servus najel sem do kaluze a po chvilce začlo problikavat dobijení a přestalo jit servo stalo se to už někomu?
Opel astra G 1,6i ELEGANCE combi
- Reklama
Re: přestalo fungovat servo
Zdravím, jak jsi tento problém vyřešil?hans píše:servus najel sem do kaluze a po chvilce začlo problikavat dobijení a přestalo jit servo stalo se to už někomu?
Ráno sednu do auta a rozsvítí se kontrolka baterie. Jedu jedu a najednou nejte točit s volantem... fakt super... teďka auto stojí před prací a já bych se rád dostal domů. Mám koupit novou baterku? Tahle je tam jenom půl roku, nechápu to...
Po půl roce by nemělo být baterce nic,spíše je problém v dobíjení - alternátoru.Robbie píše:Zdravím, jak jsi tento problém vyřešil?hans píše:servus najel sem do kaluze a po chvilce začlo problikavat dobijení a přestalo jit servo stalo se to už někomu?
Ráno sednu do auta a rozsvítí se kontrolka baterie. Jedu jedu a najednou nejte točit s volantem... fakt super... teďka auto stojí před prací a já bych se rád dostal domů. Mám koupit novou baterku? Tahle je tam jenom půl roku, nechápu to...
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Alternátor -K O
náhla smrt-ono dostává pořádně zabrat,a bohužel je to slabé místo,taky jsem s tím onehda na oplu bojoval,nějakou dobu to blblo,když se rozsvítila kontrolka tak jsem zastavil,vypl motor chvíli počkal,nastartoval a prudce vytáčel motor 1000-5000ot párkrát po sobě,dobíjení se chytlo a zase chvíli to jelo,jenže pak to najednout umřelo definitivně zrovna v tu nejblbější dobu a já už nedojel dom
chce to repasi altrnátoru popřípadě nový-z druhovýroby originál nezaplatíš
náhla smrt-ono dostává pořádně zabrat,a bohužel je to slabé místo,taky jsem s tím onehda na oplu bojoval,nějakou dobu to blblo,když se rozsvítila kontrolka tak jsem zastavil,vypl motor chvíli počkal,nastartoval a prudce vytáčel motor 1000-5000ot párkrát po sobě,dobíjení se chytlo a zase chvíli to jelo,jenže pak to najednout umřelo definitivně zrovna v tu nejblbější dobu a já už nedojel dom
OPEL
Kua... na kolik to tak vyjde? U nás doma bych to nechal repasovat u známého, ale tady v Brně to budu muset dát do servisu, páč tu nikoho moc neznám a tam na mě beztak hajzlíci blafnou nějakou přeplacenou pálku...remus píše:Alternátor -K O
hansi, to samé, ale mi se to stalo v rakousku a oprava 12 000 Kč. Nechej zkontrolovat altík,hans píše:servus najel sem do kaluze a po chvilce začlo problikavat dobijení a přestalo jit servo stalo se to už někomu?
pravděpodobně dioda cena do 2500 Kč. jestli Ti vysušení pomůže, tak Ti gratuluji.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic