Hele díkes

já spíš děkuju ... ty gumy jsou pro "tchána" s tím vzorkem relativně na dožití

:D:D a myslím jeho ne teech gum .. ty budou asi v ramci dedictví s tim co najezdi. Bude spokojen ... jinak tvoje je taky krasnej stav ... nevsimnul jsem si zadnyho skrabance ci oderky .. proste parada ... a motor sice jak jsme se bavili zadnej trhac asfaltu ale jak tu mas spotrebu5,4 litru a krasnej kufr na dovolenou ... tak to je taky parada ama neco do sebe

takze taky at ti slouzi
jinak jsem vcera jeste stihnul rozebrat stredni panel a namontovat loketni operku ... nakonec se mi to podarilo perfektne vymyslet aniz bych musel vrtat do tunelu .. jen jsem skrze ten odkladovy prostor pred popelnikem udelal dva prurezy na dne pro zeleza co drzej operku a chytil to pod plastem ... no dam sem foto .. mel jsem radost jak jsem to kulisacky vyresil a drzi to nekyve se nevrze nic ... a je paradne

proste fakt super .. a stala me 600,- coz je cena skoro zadarmo ... rovnou jsem u toho v umyvadle kartacke m a mydlem vydrbal tu kuzi okolo saltrpaky a rucni brdzy .. ta teda prokoukla a jeste ted jen doobrousit stredovy panel od popelniku vys a nastrikal ho a budu mit v interieru hotovo .. az na vytepovani strechy

to zase nekdy jindy .. oviku dam novej olej s filtrem a uz jsem rozhodnutej ze Castrol 5W-40 syntetiku ... ma to bejt dle manualu .. .a vcetne filtru 5 litru tak to resi jeden kanystr a lahvinka k tomu (poklud nesezenu rovnou 5litr kanystr)