i tid umí spotřebu.
Davide prej se budeš chystat po uzavření tohoto projektu na ještě něco lepšího, je to pravda?
Konkrétně na modul, který bude následovat po tomto ( bude nahrazovat původní TID víceřádkovým LCD + bude toho mít podstatně více )
Kdyžtak mě to napiš přes SZ, ať se tady neudělá v tom bordel s tím na čem se teď dělá a na čem se bude dělat
Konkrétně na modul, který bude následovat po tomto ( bude nahrazovat původní TID víceřádkovým LCD + bude toho mít podstatně více )
Kdyžtak mě to napiš přes SZ, ať se tady neudělá v tom bordel s tím na čem se teď dělá a na čem se bude dělat
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
No do vánoc to by byl teda maras Ale už to je v pohodě. Překvapilo mně jen měření nádrže. Domníval jsem se, že hodnota z nádrže je v rozmezí od 0V (prázdná nádrž) do hodnoty palubního napětí (plná). Dokonce o tom tady byla na fóru debata. Ale jak jsem zjistil, tak prázdná nádrž je tvořena hodnotou rovnající se cca 1/2 palubního napětí a plná nádrž hodnotě rovnající se cca 1/6 palubního napětí.
Pro AstraMan:
Ten modul bude mít displej 4 x 20 řádků a zcela nahradí původní TID, no a navíc by v tom byl autoalarm s DO, dálkovým startem, ovládáním pro GSM modul a pod. Program pro alarm mám hotov, protože ho již nějakou dobu vyrábím, program pro PP už taky, takže to jenom hodím do jednoho modulu.
Pro AstraMan:
Ten modul bude mít displej 4 x 20 řádků a zcela nahradí původní TID, no a navíc by v tom byl autoalarm s DO, dálkovým startem, ovládáním pro GSM modul a pod. Program pro alarm mám hotov, protože ho již nějakou dobu vyrábím, program pro PP už taky, takže to jenom hodím do jednoho modulu.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak clanek uz je na svete, Davide jeste jednou diky, toto je vec na kterou cekalo aspon 20% clenu fora (mozna i vic, nedovolim si tipovat )
ODKAZ ZDE - https://www.astra-g.cz/palubni-pocitac- ... o-montaze/
ODKAZ ZDE - https://www.astra-g.cz/palubni-pocitac- ... o-montaze/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No nebojte se panove David udela poradnik a uz to pojede, jak za komunistu (podpultovka)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: LPG
No tak to mam pocit ze asi ne, ale nechme to na pana D.Hoonzaa píše:Ahoj. Možná hloupý dotaz, ale bude to přesně ukazovat, když jezdím na LPG?
- undertaker
Cena 750,- ? To je dost v pohodě. Musim ale mít svoji vlastní páčku, kterou seženu na vrakáči, nebo je to David B. schopen sehnat všechno? Jestli jo, tak mi nevadí ani dvojnásobná cena.
http://www.barcallery.ic.cz - Barcelona photogallery, hi-tech quality photos
- undertaker
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me by hlavne zajimalo zda montaz zvladne kazdy nebo bude nutny odbornik k tomu
- undertaker
Tak z mojho pohladu je montaz totalne jednoducha ale zasa ja opravujem kazdy den mobilne telefony cize elektroniku podstatne komplikovanejsiu ale aj tak to nie je zlozite.... jedna sa len o natahanie kablov na spravne miesto.. Podla mna to je v pohode zvladnutelne pre kazdeho kto nema obe ruky lave...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtelo by to nejaky lama navod pro nas co nejsme rozeni elektrikari, ale stejne se do toho asi sam nepustimundertaker píše:Tak z mojho pohladu je montaz totalne jednoducha ale zasa ja opravujem kazdy den mobilne telefony cize elektroniku podstatne komplikovanejsiu ale aj tak to nie je zlozite.... jedna sa len o natahanie kablov na spravne miesto.. Podla mna to je v pohode zvladnutelne pre kazdeho kto nema obe ruky lave...