Vrzganie sedadiel
Už som sa na to pýtal v zime. Povedali mi, že to ešte nepočuli, aby na Astre vrzalo sedadlo s tým, že sa musím objednať, robota bude trvať celý deň, nakoľko mi vyberú celé sedadlo, rozoberú ho a uvidia. Mal som známeho prijímacieho technika, žiaľ už v Opli nerobí a ten mi po telefóne povedal, že to Astry zvyknú robiť a je naozaj potrebné vybrať sedadlo von a dať ho na ponk. Vtedy mi však vŕzgalo v operadle v časti, kde je regulácia sklonu. To sa mi podarilo eliminovať miernym pootočením operadla. Teraz vŕzga vyššie, približne v strede operadla. Dnes som bol v servise, kde som auto kúpil lebo mi nezhasla kontrolka emisií / autíčko s kľúčikom / a zdalo sa mi, že prijímací technik nebol veľmi "in". Objednaný som nazajtra na diagnostiku.
Astra II
- Reklama
No já bych to nejdříve zkusil eliminovat zase tím pootočením opěradla a pokud to nepomůže, tak zkusit WD40 pokud víš kam přesně jej použít
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Pootočil som s operadlom ale tentokrát to nepomohlo, nakoľko to vŕzga vyššie. Stále váham, mám - nemám ale ak to neprestane, tak to vyskúšam. Myslel som, že so sedadlom už bude pokoj. 11/2007 ma čaká prvá garančka, tak uvidím čo im zverím ale mne tieto značkové servisy pripadajú ako z iného sveta. Prijímací technik, česť výnimkám je tam len na to, aby so mno vyplnil objednávku a to je žiaľ všetko.
Astra II
Tak dnes som to uskutočnil. Kúpil som tenkú ihlu a striekačku. Žiaľ tá ihla je veľmi krátka cca 2 cm. Fúkol som do stredu operadla na viacerých miestach hodne WD 40. A ? Žiadna zmena. Operadlo je dosť hrubé a tá ihla krátka. Pravdepodobne som sa nedostal až do miest kovovej kostry, kde by mali byť pružiny. Som z toho už zúfalý. Neviem či kúpiť dlhšiu ihlu a znova tam cápať WD alebo to dať rozbabrať do servisu. Nevie niekto ako vyzerá tá kostra operadla a teda kam by sa malo to WDčko dostať ? Čo tam môže vŕzgať ? Za volant som posadil svoju manželku, ktorá váži o viac ako polovicu menej a vŕzgalo to aj pod ňou. Dajte nejáky dobrý typ. Napr. nie je polstrovanie sedačky zo zadu tenšie ? Vďaka.
Astra II
Tak jsem si koupil ojetou astru z roku 2004 a jediné co mi v interiéru vrže je sedačka řidiče. Dneska po hodinovém zkoumání jsem konečně přišel na místo kde to vrže. Tak jsem to nastříkal WD40 a je klid.Myslím si, že místo vrzání bude mít každý někde jinde. Chce to pozorně poslouchat nebo raději namazat všechny dostupné části sedačky
Astra G Caravan, 2004, 1,6 Twinport
http://www.opelastra.webnode.cz/
http://www.opelastra.webnode.cz/
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Vrzani
Pico a zkousel jsi si vytepovat interier mokrou cestou? Zabijes tim 2 mouchy jednou ranou, viz: https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... c&start=15 samozrejme to nemusi fungovat a hlavne vlhkost by mela zpusobit opak, ale mne to fakt pomohlo..
Takže to nepomohlo. Mal som krátku ihlu a asi som sa nedostal ku kovovej konštrukcii. Vedel by mi niekto poradiť, čo vlastne premazať? Ako vyzerá konštrukcia operadla a čo v ňom vŕzga? Ako som už napísal vŕzga to v strede operadla, keď sa pohnem dopredu - dozadu. Počas jazdy to pukoce. Zohnal som si už dlhšiu ihlu ale neviem či to bude účinnejšie spredu alebo zozadu? Verím, že keď sa dostanem na správne miesto, musí to pomôcť. Vďaka.
Astra II