Příspěvek
od Jamoko » 18 čer 2006, 19:33
Takze Angely jsou nainstalovane. V pondeli hodim foto. Jinak byl to docela mazec. Montaz sranda, ale jaksi tyto Angely z polska (vyroba) jaksi meli konektory s dalkovymi a potakvackami prehozene. Takze se chlapci na STK, kdyz mi serizovali svetla, divili, ze tam neni takova ta ryska doprava nahoru. Pak sem pustil dalkova a byla tam ryska. No hovadina no. Ale vypadaj dobre. Jinak sem s tim nejel jeste vecer, ale zda se mi H7 jako dalkove docela malo. Asi budu muset koupit silnejsi H7, asi nejakej OSRAM. Moturky ke stelovani vysky sli taky nandat v pohode. Jediny co je mi na tom divny. Ze podle prilozeneho schematu sem tam zapojil to relatko na bateru a krouzky nesvitili. Tak sem to zapojil natvrdo jako origos svetla a vse fachci. Asi v prcicich to rele. A pak jeste jeden detail. Nejak nechce reagovat posunuti svetel do strany na pravem. Kroutim s tim sroubovakem a nic. Nahoru to de ale do strany nic. Da se to dejme tomu, pokud bych s tim kroutil porad, nejak poskodit? Jako jestli muze ten sroubek vyjet z nejakejch koleji kdyz se s nim moc krouti.
Diky a zatim