Volant.....

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 srp 2008, 11:36

milosh píše:sundas airbag (nutne povolit 2 srouby pod volantem), nemusis ho odpojovat jen staci odendat a pak volant povolit a natocit jak potrebujes 8)
A este nieco...Diky Milosh 8) 8)

Reklama

Pico

Příspěvek od Pico » 14 srp 2008, 12:08

Keď ti robili geometriu odborne a je všetko v poriadku, musí byť volant rovno. V prípade, že pri jazde rovno nie je, tak to značí, že niečo nie je v poriadku. Pootočiť len volant sa mi takisto zdá ako alibizmus voči autu. Vystredený volant hovorí vždy najlepšie o stave náprav a kolies. Navrhujem ti ísť na rovný úsek cesty, najlepšie taký, kde cesta nemá žiaden sklon a pri minimálne rýchlosti 100 km/h pri jazde rovno, volant na chviľu pustiť. Vtedy uvidíš, či ti auto neťahá dostrany. Inak by si sa divil ale mne na F-ku ťahali do strany letné Matadory, síce mierne ale ťahali, keď som prezul na zimné, tak to bolo v pohode. Ten volant by som nepodceňoval. Že je nakrivo má nejakú príčinu.
Astra II

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 srp 2008, 12:37

Pico píše:Keď ti robili geometriu odborne a je všetko v poriadku, musí byť volant rovno. V prípade, že pri jazde rovno nie je, tak to značí, že niečo nie je v poriadku. Pootočiť len volant sa mi takisto zdá ako alibizmus voči autu. Vystredený volant hovorí vždy najlepšie o stave náprav a kolies. Navrhujem ti ísť na rovný úsek cesty, najlepšie taký, kde cesta nemá žiaden sklon a pri minimálne rýchlosti 100 km/h pri jazde rovno, volant na chviľu pustiť. Vtedy uvidíš, či ti auto neťahá dostrany. Inak by si sa divil ale mne na F-ku ťahali do strany letné Matadory, síce mierne ale ťahali, keď som prezul na zimné, tak to bolo v pohode. Ten volant by som nepodceňoval. Že je nakrivo má nejakú príčinu.
No, ten volant som spravil.Bol som to prave odskusat a vsetko OK. Skusal som to a vobec ma nikde netaha :)

Pico

Příspěvek od Pico » 14 srp 2008, 15:07

Tak potom to odflakli na geometrii. Ale to je ten lepší prípad. Veľa zdaru.
Astra II

wladyk

Příspěvek od wladyk » 20 srp 2008, 13:18

Je to špatně dělanou geometrií. Pokud máš účet, dá se to reklamovat. Posunutím volantu si rozhazuješ vracení páčky směrovek. Značky na volantě a hřídeli se musí krýt. Nejsou tam pro nic za nic. Servis to musí vědět, že se nejprve nastaví volant do roviny a pak teprve seřizuje geometrie.

Odpovědět