Volant.....
Volant.....
Cafte chalani, mam jeden taky nedostatok na Astre ktory ma štve !! Ked idem s astrou rovno tak volant mam trosku pootočeny do jednej strany. Potreboval by som ho trosku pootočit.Ale neviem vobec ako.... Neviete s tym helfnut ?? 

- Reklama
no ehm, viděl jsem to u dvou fábií které mají strašně náchylnou přední nápravu na jakýkoliv náraz, byly to firemní auta a s volantem vychýleným tak o 5° jely rovně a tam se to řešilo násilím...pár škubnutí přes doraz volantu v opačném směru proti tomu jak je volant vychýlený to spravilo....astře a už vůbec né te mojí bych tak ale neubližoval
doteď jsem si myslel že se taková věc může stát jen u škodovek takže snad pomůže někdo jiný...

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
sundas airbag (nutne povolit 2 srouby pod volantem), nemusis ho odpojovat jen staci odendat a pak volant povolit a natocit jak potrebujes 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh myslis tie dva sroby z boku co su ?? a dufam ze mi airbag nevystrelimilosh píše:sundas airbag (nutne povolit 2 srouby pod volantem), nemusis ho odpojovat jen staci odendat a pak volant povolit a natocit jak potrebujes

-
- Kontaktovat uživatele:
Pootočit ten volant na tisícihranu je záležitost na 15 minut. Pokud Ti to netahá ně nějakou stranu při jízdě rovno, tak bych geometrii neřešil... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frydex píše:Pootočit ten volant na tisícihranu je záležitost na 15 minut. Pokud Ti to netahá ně nějakou stranu při jízdě rovno, tak bych geometrii neřešil...
Podle mě je to pěkná pitomost, ten volant není šejdrem jen tak proniczanic.... Pootočit na tisícihranu je podle mě jen alibi, časem pozná na gumách jak to bylo doopravdy...
Kurňa kde to jezdíte???
Já většinou jezdím po takových silnicích, kde jsou vyjeté koleje nebo díry
Takže buď se neustále vyhýbám dírám v silnici a nebo jezdím z koleje do koleje, takže nemám ani není šance vyzkoušet jet rovně
( kámoš má na octavii 225/45/17 a když jsem viděl jak se hází z koleje do koleje, tak já oproti němu na svejch 195/50/15 jel skoro rovně
)... Ale zatím jsem si nevšimnul že by to byl i můj případ, osobně řeším jiné nedostatky u Astry G, ale přesto se jej nevzdám ( leda výměnou za Zafiru v stejném technické stavu
)

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Zkus přehodit gumy např.ze zadu dopředu..měli jsme něco podobného na oktávce-křivé gumy, po výměně za dobré gumy byl volant rovně 

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
Když Ti udělají geometrii magoři v garáži, tak to sice budeš mít dobře seštelované, ale jakTi jde volant je jim úplně jedno. Je to prostě posunuté na spojovačce, to je celé. Buď se to posune zpátky, to znamená, dělat znova geometrii, nabo to posune na volantě. Hotovo.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně.Frydex píše:Pootočit ten volant na tisícihranu je záležitost na 15 minut. Pokud Ti to netahá ně nějakou stranu při jízdě rovno, tak bych geometrii neřešil...

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Takze sa to moze kludne aj na volante ??Frydex píše:Když Ti udělají geometrii magoři v garáži, tak to sice budeš mít dobře seštelované, ale jakTi jde volant je jim úplně jedno. Je to prostě posunuté na spojovačce, to je celé. Buď se to posune zpátky, to znamená, dělat znova geometrii, nabo to posune na volantě. Hotovo.