Kde bude dalsi sraz??? (2)
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
No vyborne tak se nam to pekne rozjelo!!! 20 hlasu znamena 20 potencionalnich aut a to je nas tu registrovanych pres 300. Tomu rikam skalni fandove . Lidi chce to vic - vic - vic lidi. Predpokladam ze tak v nedeli to uzavrem a pojedem na termin. Co vy na to?
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
-
- Kontaktovat uživatele:
to je super
mne vyhovuje ten mikulov je to super.
som zvedavy kolko slovakov sa zucastni
alebo tam budem zase sam ??? xixi
slovaci nespite !!!!
slovaci nespite !!!!
kam chvátáš?Jamoko píše:No vyborne tak se nam to pekne rozjelo!!! 20 hlasu znamena 20 potencionalnich aut a to je nas tu registrovanych pres 300. Tomu rikam skalni fandove . Lidi chce to vic - vic - vic lidi. Predpokladam ze tak v nedeli to uzavrem a pojedem na termin. Co vy na to?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Re: to je super
No tentokrát tam sám zo Slovákov určite nebudeš, len dúfam že termín zrazu nebude koncom augusta, manželka rodíkraus dusan píše:mne vyhovuje ten mikulov je to super.
slovaci nespite !!!!
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Zdeněk Lbc
Já pojedu kamkoli, třeba i na Slovensko, ale pokud se stále ještě bavíme o začátku července, tak jsem už na dovče. Prázdniny mám vcelku dobře vytížený, takže nevím, nevím.Jamoko píše:No vyborne tak se nam to pekne rozjelo!!! 20 hlasu znamena 20 potencionalnich aut a to je nas tu registrovanych pres 300. Tomu rikam skalni fandove . Lidi chce to vic - vic - vic lidi. Predpokladam ze tak v nedeli to uzavrem a pojedem na termin. Co vy na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
do konce cervna nikam nemuzu, mam obden zkousku... takze to semnou rozhodne nepocitejte, mam toho hodne. 30.6 je hradec - tuning srazec. O prazdninach by to bylo dobry, ze bysme mohli klidne nekam do toho campu na tri dny nebo tak... patek tam nedele zpatky... ale mlcim ... podridim se, kdyz to nebude v cervnu.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
hmm,tak to já mám již jasno,další sraz až tehdy,až bude někde blíž,tohle je moc daleko,to se nedá nic dělat,snad se bude něco někdy konat taky v západních čechách,nezbývá než doufat,věřit,já mám tak říkajíc vybráno,jsem byl v Milovicích,ted Hradec,tudíž jsem vždy nějaké kilometry najížděl,a další odjezd někam daleko bych doma již neprosadil,nemohu takhle dráždit tu mojí,snad se povede něco blíž.