O vnitřní oběh kvůli smradu zvenčí nepřijdeš, stačí dát ventilátor na nulu (přes filtry to neprojde).
O vnitřní oběh kvůli rychlejšímu účinku klimy přijdeš, to je holt daň za nezamlžující se okna
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Připravse s nervama je to porod to vyndat předevčírem sem to absolvovalace píše:vite nekdo prosim jak mam vyndat ten motorek co pohani tu klapku dneska sem to rozebiral a zjistil jsem ze je to z jedne strany ulomene na klapce a po otoceni klicku se ten moturek porad tocil jednim smerem tak nevim jestli je to v poradku tocil se aniz bych cokoliv mackal?
Fiku, posli to me ja to pridam k tomu clanku at mame obe verze. milosh(zav)centrum(tecka)czFík píše:Jak už jsem psal v jiném tématu, pokud se motorek točí pořad je problém v klapce a né v motorku. Osička klapky je vymačkaná a stačí klapku otočit. Je sice porod se k ní dostat,ale mě to pomohlo. Mám tu klapku bez kopule- jinou než má vyfocenou Miloš. Mam to nafocené,kdyžtak to pošlu emailem někomu kdo to sem vloží.
no klidně si odpoj ten v pravo...ale pak ti nepůjde vofuk oken a tak celkověLucky píše:Tak jsem se dneska taky pustil do odpojování a zjistil jsem, že do kopule vedou dva konektory s kabely. Jeden z leva přímo do motorku a druhý zprava. Odpojil jsem ten vlevo. Je to OK nebo se má odpojit ten pravý. Díky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |