Jj...to je moje trapitelka (čubina)......Zigi píše:Oťas to je tvuj hafik na profilu?Ja mam na svem svoji MickuOťas píše:Držák brýlí = dost dobrý, taky pořidím...![]()
![]()
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jj...to je moje trapitelka (čubina)......Zigi píše:Oťas to je tvuj hafik na profilu?Ja mam na svem svoji MickuOťas píše:Držák brýlí = dost dobrý, taky pořidím...![]()
![]()
Taky mám čičiny...černobílou a černou a jejich máma byla jako tvoje micina....mourovatá, úplně stejná.Zigi píše:To mas fenku?Je pekna,takovy roztomily vyrazOťas píše:Jj...to je moje trapitelka (čubina)......![]()
Ta moje kocka je taky "kocka"![]()
Ale zase se prodražej a nejsou tak věrný.....811018 píše:Já mám nejraději dvounohé, ty tolik nelínají!
Tak to byl v minulým životě nějakej elektrikář sabotér....pepca píše:zdravím,bohužel není možnost dostat fotky na stránky,ale se přidám,menší zoo máme také,fenku kokršpaněla,černého zakrslého králíčka-beránka,tem likviduje dostupné kabely,rybičky v akvárku,a ještě mraky malých raků,holky přitáhla jednoho,no a od té doby se to jen množí))))))
asi jo,ale je stále nepoučitelnej,již má na svědomí tři nabíječky telefonů,jednou kabel ke klávesnici,anténí kabel,no a samozřejmně i kabel pod proudem,motůrek vzduchování,vyrazilo to jistič,králík letěl přes půl obýváku,po chvilce se oklepal a opálenýma fouskama,chlupama okolo čumáčku zdrhal do své klece,je ale stále stejný sabotér,jen jsem co šlo dal kabely vejš,a to jsi neviděl jak si dovoluje na čubu,i ten rohlík jí užírá z druhého konce,normální drzoun,ale je nač se dívat.Oťas píše:Tak to byl v minulým životě nějakej elektrikář sabotér....pepca píše:zdravím,bohužel není možnost dostat fotky na stránky,ale se přidám,menší zoo máme také,fenku kokršpaněla,černého zakrslého králíčka-beránka,tem likviduje dostupné kabely,rybičky v akvárku,a ještě mraky malých raků,holky přitáhla jednoho,no a od té doby se to jen množí))))))
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |