Drhnutí oken+zapalovač

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Tony

Drhnutí oken+zapalovač

Příspěvek od Tony » 05 črc 2008, 17:23

Čaute chlapáci mam 2 menší problémky...když mi sjiždí okno u řidiče tak asi v pulce začne nepřijemne skřipat :P ...a nevím co mam dělat aby neskřipalo..když je po dešti tak je to ok..me přijde ze to chce nečím namáznout..........a druhej problémek je že mi nejede zapalovač..když ho zmáčnu tak se ani nezaklapne :( .....moc se v tom nevyznám tak snad poradíte Diky
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v

Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 05 črc 2008, 17:28

Mi to vrže taky ty okna, myslím že namáznout to jaksi je blbost, protože pak budeš mít zmazané okno. Vrže to podle mého ta postraní guma ve které to jezdí. Jedině asi vyměnit... :roll:
A ten zapalovač zaskakuje myslím jen když je pod proudem, takže asi budeš mít vyvalenou pojistku, nebo vypadlý konektor zezadu.... (Funguje jen při zapnutém klíčku) :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 05 črc 2008, 17:49

Vrzání okna způsobuje určitě postranní guma... Několikrát jsem na to koukal a tohle je jediná možnost... Hold teplotní rozdíly musí být a tudíž i některé věci se musí zákonitě roztahovat apod :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 05 črc 2008, 17:51

Na podzim ti pískat přestane, podle mne to dělá většině Aster a co se toho zapalovače týká, tak jestli ti to dělá třeba ve velkejch pařákách, když máš nahřátej vnitřek vozu, tak to bude asi tím, že to drží něco jako bimetal a ten už je nahřátej od okolní teploty (vlastní zkušenost :wink: )
Mobil : 602318645

Honzza

Příspěvek od Honzza » 05 črc 2008, 18:05

Me taky nesel zapalovac a bylo to pojistkou,takze jestli jsi na ni jeste nekoukal tak na ni mrkni ;) jen uz nevim ktera to byla :D
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

Strapo

Příspěvek od Strapo » 05 črc 2008, 20:22

To vrzanie je určite stieracia guma tá má ma sebe niečo ako plyš také malé chĺpky alebo ako ti to vysvetliť a tie sa časom vyderú tak sa potom o sklo trie guma a tá píska...kúp nove...
Mám rád všetko na čom sa dá pridať plyn a volume.

Tony

Příspěvek od Tony » 06 črc 2008, 11:52

S tim namazanim sem to myslel tak ze by to tam zajelo a to okno bych pak utrel a nejakej malej film by tam zustal.......a ten zapalovac no nevim ja em zkousel pri zapnutym klicku ho tam podrzet a nahral se ale musel sem ho furt drzet....a pak sem to zkousel znovu.......a to uz nic neudelalo zkusim se na to hned mrknout..............a napisu

Wurzelfleisch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wurzelfleisch » 06 črc 2008, 12:16

tak kazdej spravnej chlap vi, ze kdyz guma poradne nejezdi, tak se musi namazat...
...a ze stara guma se musi vymenit... :D :D
1.8 Caravan ´99 - 85 kw, elegance, nadst. výb.- radio SONY CDX-GT616U, zesik, sub, skvrna od horcice v kufru

Tony

Příspěvek od Tony » 06 črc 2008, 13:05

Hm tak se sundal zapalovac,vypadeny kable nejsou,pojistky jsou ok,voltmetr nemam snad ho bude mit otec tak to vecer premerim.......akorat me strasne nas**** jedna vec a to je ta ze prestal jet dojezd oken!!!vubec nevim v cem je problem a je to celkem drsny ze se hrabu v zapalovaci a prestane me jet dojezd oken skvely.......... :cry: :evil:

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 06 črc 2008, 13:21

jestli jsi měl odpojenou batrku, musíš sjet s oknama až dolu a tlačítko podržet cca 2s - uslyšíš slabé cvyknutí - a to samé uděláš v až ti okno vyjede až úplně nahoru a mělo by ti to fungovat :wink:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Tony

Příspěvek od Tony » 06 črc 2008, 14:52

Praveze nemel......ale jako husty sel sem ven a zkusil sem to a najednou to jede nechapu..............a blazen nejsem ze bych si to vymyslel :o

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 črc 2008, 15:11

Mě takto blbnulo nedávno zamikání na druhou polohu... Několik dní v kuse to nefungovalo a jednoho dne jsem najel pár kilometrů navíc a šlape to do teď :D

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 06 črc 2008, 15:26

to vrzganie okien nesposobuje ziadna tesniaca guma :o sposobuje to taka kolajnicka alebo co to je po com to okno chodi hore a dole. Da sa to dost jednoducho vyriesit :wink: ja som to mal tiez a islo mi to pekne na nervy...

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 črc 2008, 15:33

U mě vydává ten hnusný zvuk jen když jede okno nahoru ( a naštěstí jen u řidiče ). Když jede dolu, tak to je trochu cítit že tam něco není v pořádku, ale nevydá zvuk :wink:

Jinak nejsem zrovna ten typ, co s nimi musí neustále manipulovat, takže mě to tak netrápí... Já osobně více používám střešní okno, ale jelikož půjde časem tapec na dveřích dolu, tak bych i při té příležitosti nechal spravit to vrzání pokud to tedy je možné :wink:

Strapo

Příspěvek od Strapo » 06 črc 2008, 16:01

m1lan píše:to vrzganie okien nesposobuje ziadna tesniaca guma :o sposobuje to taka kolajnicka alebo co to je po com to okno chodi hore a dole. Da sa to dost jednoducho vyriesit :wink: ja som to mal tiez a islo mi to pekne na nervy...
No mne pískalo okno len smerom hore vymenil som tesnenie a prešlo to....tak to má asi dve rôzne príčiny...
Mám rád všetko na čom sa dá pridať plyn a volume.

Odpovědět